AGRALIM - Targ pentru Fermieri si Industrie Alimentara

Locul desfasurarii: Centrul Expozitional Moldova Iasi

Organizator: ABplus Events

In perioada 29 septembrie – 2 octombrie, la Centrul Expozitional Moldova din Iasi se va desfasura Targul pentru Fermieri si Industrie Alimentara – AGRALIM.

Targul AGRALIM isi propune sa devina un eveniment emblematic in domeniu pentru zona Moldovei, unde timp de 4 zile fermieri, reprezentanti ai industriei agricole din Romania, specialisti agronomi, reprezentanti ai institutiilor publice si persoane fizice din zona Moldovei, vor interactiona intr-un cadru interactiv si dinamic.

Prin structura sa complexa targul se adreseaza producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de materii prime, utilaje si echipamente utilizate in agricultura, industria alimentara si pentru producerea „energiei verzi”, specialistilor din industrie dar si publicului larg.

Simultan, cu Targul AGRALIM se va desfasura Sarbatoarea Recoltei, unde, in perioada 30 septembrie – 2 octombrie, micii producatori isi vor expune si vinde produsele agro alimentare. Spatiul exterior Centrului Expozitional Moldova va gazdui mai multe manifestari din cadrul acestui eveniment: expozitia si vanzarea produselor agricole, pregatirea conservelor pentru iarna, desfasurarea unor competitii cu specific traditional pentru copii si pentru adulti, competitii intre producatori.

Publicul vizitator va avea ocazia sa cumpere produsele agro-alimentare proaspete atat din exteriorul Centrului Expozitional Moldova unde va fi amplasat pavilionul cu produse agricole (legume, fructe), piscicole si conserve, cat si din interior unde se vor regasi produsele alimentare (carne si preparate din carne, branzeturi).

Din programul manifestarilor nu vor lipsi: expozitie de animale in aer liber, demonstratiile de utilaje, degustarile de produse, momentele artistice, concursurile pentru specialisti si pentru publicul larg, pregatirea conservelor pentru iarna si competitiile intre producatori.

Pentru informatii suplimentare despre Targul AGRALIM si modalitati de participare va invitam sa accesati site-ul www.expoagralim.ro sau sa contactati echipa de organizare a evenimentului:

Laura OLARIU, telefon 0374.326.055, email laura.olariu@abplus.ro

Alexandru GHEORGHIU, telefon 0374.326.043, email alexandru.gheorghiu@abplus.ro

Parteneri media:

Lumea Satului, Magazin Agricol, Revista Fermierului, SmartAgri, Ghidul Fermierului, Info Agrar, InfoFERMA, InfoALIMENT, Fabrica de Carne, Anunturi Agricole, Gazeta de Agricultura, AgroAzi, EcoMagazin.

Despre ABPLUS DIRECT MARKETING

Compania ABplus Events a fost infiintata in anul 1997, fiind de 14 ani lider in organizarea de targuri si expozitii in constructii la nivel national.

Confirmare pana la data: 29 September 2011

Participare: Intrare libera