CURSURI INFORMATICA ACREDITATE MIN. MUNCII SI EDUCATIEI

BUCURESTI - 26 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Absolute School organizeaza cursuri de informatica acreditate.

Detalii in pagina scolii: www.absoluteschool.net

Cursurile de Informatica se adreseaza persoanelor care doresc sa se formeze si sa se perfectioneze in acest domeniu, oferind participantilor o abordare practica a informaticii, urmarind dezvoltarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor specifice. Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (click aici pentru detalii referitoare la ACREDITARI). Dupa finalizarea fiecarui modul se sustine examen in prezenta unei comisii desemnata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si se obtine o diploma recunoscuta la nivel national. DIPLOMELE AU VALABILITATE NELIMITATA.    Cursul este structurat pe mai multe module (de la incepatori la avansati), urmarind aprofundarea tematicilor specifice fiecaruia. Mentionam faptul ca aceste cursuri sunt predate de practicieni cu experienta profesionala si pedagogica semnificativa. 1. CURS OPERATOR PC (incepator) 2. CURS EXCEL NIVE I - INCEPATOR 3. CURS EXCEL AVANSAT NIVEL 1 / CURS EXCEL AVANSAT NIVEL 2 4. CURS BAZE DE DATE ACCESS 5. CURS GRAFICA PUBLICITARA (PHOTOSHOP/COREL) nivel 1 (incepator) 6. CURS GRAFICA PUBLICITARA (PHOTOSHOP/COREL) nivel 2 (avansat)

7. Curs Adobe InDesign

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.

Taguri: cursuriabsoluteschoolinformatica