Doresti sa devii Consultant fiscal? Curs de pregatire pentru examen sustinut de Adrian Benta

BUCURESTI - 24 mai 2017

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate, Juridic, Cursuri

Absolute School te invita sa participi la un curs interactiv de pregatire pentru examenul de Consultant fiscal ; trainer: Adrian Benta (31.05-02.06).

curs, consultant,fiscal,absolute school,adrian benta

curs, consultant,fiscal,absolute school,adrian benta

Este un curs interactiv, in care cunostintele teoretice sunt aprofundate prin exerciĊ£ii, studii de caz si modele de teste-grila. In urma participarii la acest curs veti avea urmatoarele beneficii:

-veti invata sa interpretati corect prevederile legislatiei fiscale-veti participa la un curs focusat pe problematica necesara pentru examenul de Consultant Fiscal-veti afla ultimele noutati legislative si modul in care acestea afecteaza fiscalitatea companiei-veti primi raspunsuri de la un expert fiscal cu experienta relevanta in domeniu

STRUCTURA CURSULUI

1. Impozitul pe veniturile nerezidentilor. Impozitul pe profit 2. TVA (partea I) 3. TVA (partea a II-a) 4. ACCIZE 5. CODUL VAMAL 6. Procedura fiscala. Reglementari contabile.

Trainerul cursului este dl. Adrian Benta

Despre Absolute School

ABSOLUTE SCHOOL are ca obiect de activitate organizarea de cursuri de pregatire pentru incepatori si avansati in domeniile IT, contabilitate, resurse umane, protectia muncii, limba engleza.

Cursurile noastre, prin continutul si calitatea lor, va cresc considerabil atat nivelul de pregatire cat si sansele obtinerii unui job mai bun. Valorile care ne ghideaza eforturile sunt respectul fata de clienti si lucrul bine facut la un pret extrem de avantajos. Cursurile sunt preponderent practice.