Cele mai bune softuri de proiectare a sistemelor de transport, canalizare şi alimentări cu apă au ajuns şi în România

BUCURESTI - 20 martie 2007

Comunicat tip General in IT&C

A&C International, distribuitorul autorizat al produselor Autodesk în România şi Republica Moldova, împreună cu MaxCAD, reseller autorizat Autodesk şi distribuitor al produselor CadApps şi StudioArs, au organizat în data de 13 martie 2007 conferinţa “Autodesk Civil 3D şi aplicaţii software în proiectarea sistemelor de transport, canalizare şi alimentări cu apă”.

Întâlnirea a avut loc în cadrul hotelului Golden Tulip Times, Bucuresti, şi s-a bucurat de prezenţa a peste 120 de ingineri proiectanţi din întreaga ţară. Pe lista invitaţilor speciali s-au aflat dl. Andrew English, Director General, CadApps Australia, dl. Peter Bloomfield, Software Engineer în cadrul aceleiaşi organizaţii şi programatorul principal al aplicaţiei software de proiectare drumuri Advanced Road Design, dl. Drazen Galic, General Manager StudioArs, Croaţia şi dl. Florin Balcu, General Manager, MaxCAD.

Pentru prima dată în România, inginerii proiectanţi au avut ocazia să participe la prezentări ale celor mai performante soluţii software specializate pentru proiectarea sistemelor de transport - Autodesk Civil 3D şi Advanced Road Design (dezvoltat de CadApps, Australia) şi a sistemelor de canalizare şi reţelelor de distribuţie de apă - Canalis şi Hydra (aplicaţii StudioArs, Croaţia).

“Doresc să mulţumesc pentru participarea la acest eveniment atât invitaţilor speciali şi participanţilor cât şi firmei MaxCAD, unicul reseller al aplicaţiei Autodesk Civil 3D în România şi totodată distribuitorul altor trei produse complementare. De 17 ani, de când am înfiinţat firma A&C International, obiectivul nostru principal a fost completarea portofoliului de produse Autodesk cu noi soluţii complementare. Astăzi dorim să vă prezentăm cel mai performant produs software lansat în ultimii ani pe piaţa de proiectare din Romania – Advanced Road Design, dezvoltat de firma CadApps, Australia.”- Cristian Dumitrescu, Preşedinte/CEO, A&C International.

“Dintre toate ţările în care distribuim Advanced Road Design, şi amintesc numai câteva precum Noua Zeelandă, Statele Unite ale Americii, Sri Lanka şi India, România este cea mai bună investiţie a noastră. Prin eforturile susţinute ale firmei MaxCAD, aplicaţia a cunoscut un succes considerabil pe piaţa locală, fiind utilizată deja în diverse birouri de proiectare.” – Andrew English, General Manager, CadApps.

Despre A&C INTERNATIONAL

Autodesk face parte din topul celor mai puternice 1000 companii din lume. Autodesk a luat fiinţă în urmă cu 24 de ani, numără 7 milioane de utilizatori oficiali în întreaga lume şi este prezent în 106 ţări. Autodesk investeşte anual 20% din cifra sa de afaceri pentru cercetare si dezvoltare. Cel mai celebru dintre produsele Autodesk, părintele multor altor aplicaţii specializate, este AutoCAD. Programele Autodesk incorporează tehnologii de ultimă oră şi au o vastă aplicabilitate: mecanică, infrastructură, arhitectură, construcţii civile, digital media şi servicii wireless de transfer al datelor, care îmbunătăţesc considerabil procesul de proiectare şi de management al ciclului de viaţă al produselor (PLM).

A&C International, „the CAD-CAMpany”, este distribuitorul autorizat al produselor Autodesk în România. Certificată ISO 9001-2000, compania furnizează soluţii integrate software şi hardware pentru proiectare, producţie şi analiză asistată de calculator (CAD/CAM/CAE) în următoarele domenii: mecanică, arhitectură, construcţii civile, infrastructură, geodezie, cartografie, cadastru şi multimedia. A&C International este Microsoft Certified Partner, distribuitor Genius Mechanics, Contex, GTX, CGS şi Consistent Software.

Mihaela Dumitrascu
PR Manager, A&C International
office@acintl.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ac-international/cele-mai-bune-softuri-de-proiectare-a-sistemelor-de-transport-canalizare-si-alimentari-cu-apa-au-ajuns-si-in-romania