Vizita virtuala a centrelor de cultura din Romania

BUCURESTI - 23 aprilie 2006

Comunicat tip General in Turism

Incepand cu data de 24 Aprilie 2006, Panoramax, cel mai popular serviciu de panorame virtuale din Romania, a inaugurat o noua sectiune intitulata „Romania culturala” la adresa www.panoramax.ro/cultura. In cadrul acestei sectiuni sunt propuse sper vizitare mai multe institutii de cultura din tara noastra. Primele obiective care au fost panoramate sunt: Muzeul Antipa, Muzeul Brailei, Centrul Cultural Nicapetre, Casa Memoriala Panait Istrati, Muzeul Straielor Populare si Teatrul Maria Filotti. Astfel, peste 50 de panorame virtuale sunt disponibile celor care doresc sa faca o incursiune virtuala prin incintele acestor institutii.

Proiectul „Romania culturala” are ca scop promovarea institutiilor de cultura din Romania (teatre, muzee, galerii de arta, expozitii, centre de cultura) prin prezentarea acestora cu ajutorul panoramelor virtuale. Turistii care viziteaza zonele unde se afla aceste institutii vor putea vedea pe siteul www.panoramax.ro/cultura imagini panoramice ale acestora, imagini care cu siguranta ii vor convinge le viziteze in totalitate.

„Dupa ce am demarat proiectul Romania Panoramica am avut posibilitatea de a cunoaste mai bine zonele pe care le-am panoramat precum si potentialul lor turistic. Cu aceasta ocazie am observat faptul ca institutiile de cultura sunt prea putin promovate pe Internet. De asemenea, informatiile care ar trebui sa ajunga la turistii care viziteaza aceste zone ale tarii sunt foarte putine sau chiar lipsesc. Prin aceasta initiativa dorim sa le oferim acestora posibilitatea de a cunoaste mai bine potentialele atractii ale zonelor pe care le vor vizita” - declara Adrian Antohi, director tehnic al AC Software

Despre AC Software Impex SRL

Serviciul Panoramax consta in fotografierea panoramica, la 360 de grade, in principal a obiectivelor turistice. Tehnica este utilizata si in prezentarea proprietatilor imobiliare si este foarte populara in Statele Unite ale Americii.
AC Software a creat solutia tehnica pentru unul dintre principalii concurenti pe piata panoramelor virtuale din SUA.

Adrian Antohi
adrian@panoramax.ro
0723.004.993
adrian@panoramax.ro