10 atuuri ale unui detectiv particular de incredere

Bistrita - 17 decembrie 2019

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Daca nu ai angajat pana acum un detectiv particular, cel mai probabil nu ai nici cea mai vaga idee despre calitatile pe care ar trebui sa le aiba acesta. In primul rand, o diploma de studii in domeniu si niste ani buni de experienta ar fi grozavi. Insa cum faci cu lucrurile care nu sunt cuprinse in CV?

Detectiv particular Bistrita

Detectiv particular Bistrita

Pentru ca actiunea pe care ai de gand sa o intreprinzi sa fie incununata cu succes, cauta un detectiv particular Bistrita care sa indeplineasca cel putin urmatoarele criterii:

Isi pune continuu intrebari. Un detectiv particular nu se va multumi prea usor cu informatiile obtinute. Se va intreba mereu „De ce?” Si va cauta noi si noi informatii pentru a afla adevarul.

Are abilitatea de rezolvare a problemelor. Un bun detectiv privat Bistrita are experienta vasta in domeniu si stie sa vada dincolo de aparente. Aceasta calitate il va ajuta sa ajunga la rezolvarea cazurilor mult mai rapid, devenind asul din manca al clientului sau.

E disponibil pentru deplasari in teren. Munca de investigator privat presupune mult teren. Anchetele nu se fac din birou, iar un detectiv profesionist va iesi in cautarea informatiilor si va prelua fraiele investigatiei. E posibil ca ancheta sa presupuna deplasarea intr-o alta localitate, iar acesta trebuie sa fie dispus sa faca acest lucru.

Face parte dintr-o echipa. Un detectiv bun nu va lucra niciodata singur, pe cont propriu. El se va integra intr-o echipa, va lucra alaturi de alti profesionisti, pentru ca numai asa ii cresc sansele de a rezolva rapid cazuri complicate.

Nu lucreaza dupa program fix. Un bun detectiv nu iti va spune niciodata ca programul sau s-a incheiat. El va fi dispus sa faca filaje inclusiv noaptea sau in weekend. Evident, acest lucru ar putea presupune costuri suplimentare, insa efortul sau trebuie apreciat.

Este inventiv. Niciun caz nu seamana cu altul. Fiecare are particularitatile sale si este nevoie de creativitate pentru a scoate la lumina anumite detalii. Tocmai de aceea un detectiv Bistrita profesionist este inventiv si original.

Da dovada de discretie maxima. Atunci cand angajezi un investigator privat este bine sa verifici si review-urile pe care fostii clienti le-au lasat pe site-ul sau. E important ca nimic din anchetele sale sa nu fi rasuflat vreodata, ci toate informatiile sa fi ramas strict confidentiale. Pentru ca discretia este esentiala.

Este atent la detalii. Atentia sporita este un atu incredibil de valoros in cazul unui detectiv particular. Cele mai marunte detalii pot reprezenta pasi importanti in acheta, iar un investigator profesionist este dispus sa “sape” adanc pentru informatii.

Este curajos. Unele dintre cazurile care ajung pe mainile detectivilor particulari nu sunt tocmai usoare, iar o persoana slaba de inger ar putea abandona pe parcurs ancheta. Tocmai de aceea, un detectiv privat trebuie sa fie o persoana puternica, sa poata iesi usor din zona sa de confort pentru a-si putea culege dovezi necesare.

Este rabdator. Supravegherea, filajul poate lua mult timp, iar pentru asta este nevoie de multa rabdare. Mai mult, stie sa asculte si apoi sa vorbeasca. Doar asa va ajunge acolo unde si-a propus. Mai exact: sa rezolve cazul tau!