10 motive pentru a angaja un fotograf profesionist pentru botez

BUCURESTI - 22 ianuarie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Este considerat normal sa angajati un fotograf profesionist pentru a imortaliza o nunta. Totusi, multe persoane inca nu fac acest lucru si pentru botez, considerand ca pot aduce si o ruda sau un prieten care sa faca cateva fotografii. Motivul pentru asta este simplu: un botez este considerat un eveniment mai restrans fata de o nunta- lucru total gresit- si avem tendinta de a face mai putin efort pentru aceasta zi.

10 motive pentru a angaja un fotograf profesionist pentru botez

Insa, din fericire, multi parinti au inceput sa aprecieze fotografiile de calitate pentru aceasta zi, totusi atat de important pentru copilul lor. Astfel, angajarea unui fotograf profesionist pentru un botez merita cheltuita. Noi va recomandam sa apelati la serviciile Photowire, apreciate de toti cei care au beneficiat de fotografii pentru botez, dar si pentru nunta. Veti avea parte de fotograf botez bucuresti cu multa experienta si cu un simt artistic deosebit. De ce? Iata zece motive bune pentru a angaja un profesionist precum fotograful de la Photowire pentru fotografiile dvs. de botez:

1- Un botez este un eveniment unic in viata unui copil, in special pentru ceremonia religioasa. Copilul dvs. va fi botezat o singura data, nu va mai exista niciodata aceasat ocazie (spre deosebire de casatorie). Chiar daca ulterior copilul devine ateu sau isi schimba religia, botezul sau va fi valabil, nu poate fi rupt. El este botezat pe viata. Nu este oare o ocazie ce nu trebuie sa fie ratata? Astfel va avea poze frumoase cu el, pe care le va putea admira cu placere cand va fi mai mare.

2- Cei dragi si familia vor fi bine imbracati in acea zi, ceea ce va va oferi fotografii frumoase de familie.

3- Fotografiile facute in biserica de amatori sunt aproape intotdeauna ratate, din cauza problemelor de iluminare. Ar fi pacat sa nu aveti o imagine frumoasa cu bebelusul cand este crestinat de preot!

4- Este de la sine inteles, fotografiile unui profesionist, pe langa faptul ca sunt de o calitate buna, sunt mai creative, mai artistice decat cele pe care le-ar putea face cei dragi.

5- A avea un fotograf profesionist va va permite sa va concentrati asupra evenimentului, a copilului si a oaspetilor, mai degraba decat pe fotografiile care urmeaza sa fie facute.

6- In ciuda stereotipurilor societatii, un botez nu ar trebui sa fie mai putin important decat o casatorie. Este un rit de trecere pentru copilul dvs.. El va fi vedeta acestei zile!

7- Facem fotografii de sarcina si cu nou-nascutul cu un fotogra profesionist, deci de ce nu si fotografii de botez? Cei care nu au avut o sedinta foto profesionala ar trebui sa faca asta, acum este momentul sau niciodata.

8- Pretul fiind principalul motiv pentru care parintii aleg uneori fotografii facute de amatori, Photowire ofera tarife speciale pentru botezuri. Drept urmare, botezul este o oportunitate de a va oferi, la un pret atractiv, un fotograf care v-ar fi costat mult mai mult pentru o nunta. Deci este o afacere buna.

9- Pe langa ceremonia religiasa si petrecere, mai sunt si pregatirile pentru aceasta zi minunata, avand grija de decor, de tinuta etc. Ar fi pacat sa nu imortalizam toata munca depusa prin fotografii frumoase!

10- Nu in ultimul rand, pentru ca copilul dvs. merita, iar dvs. doriti ce este mai bun pentru el! :-)

Toate aceste argumente ar trebui sa va convinga cu privire la valoarea unui fotograf profesionist ...