3 motive pentru care tunul anti animale sălbatice reprezintă cea mai sigură metodă de combatere a acestora

BUCURESTI - 11 august 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Ne apropiem cu pași repezi de perioada în care fiecare fermier își culege roadele muncii din ultimele luni, însă din păcate nu toți fermierii așteaptă această perioadă cu bucurie. Iar asta deoarece sunt conștienți de faptul că animalele sălbatice au creat, iarăși, o mulțime de pagube care scad considerabil profiturile de la final de recoltă.

Tunuri

Tunuri

Ei bine, astfel de dezamăgiri pot fi dezamăgite foarte ușor folosind o metodă de combatere a animalelor sălbatice. Iar în acest sens există destul de multe opțiuni la îndemână. Totuși, nu toate oferă rezultatele pe care orice fermier și le-ar dori.

De aceea, în acest articol am decis să prezentăm o metodă cu adevărat eficientă de alungare a animalelor sălbatice. Mai exact, este vorba despre un tun animale salbatice ce poate fi achiziționat de pe Fara-Daunatori.ro. Modelul se numește Deger DBS-MC și este folosit de către fermieri din întreaga țară pentru protejarea culturilor agricole.

Iată care sunt, așadar, cele 3 motive pentru care ar trebui să îl folosești și tu în lupta de combatere a animalelor sălbatice:

Este o investiție sigură

Spre deosebire de multe alte metode de alungare a animalelor sălbatice, atunci când îți cumperi tunul Deger DBS-MC știi din start că banii nu sunt investiți în zadar. Este o investiție sigură deoarece rezultatele sunt garantate.

Astfel, chiar dacă poate părea puțin cam scump, ar trebui să știi că merită fiecare leu. Banii îi vei recupera încă de la prima recoltă iar mai apoi economiile pe care le vei face evitând pagubele create de animalele sălbatice vor reprezenta cea mai bună dovadă a unei investiții inteligente.

Practic, eficiența sa va putea fi observată încă de la prima utilizare așa că nu va trebui să aștepți săptămâni pentru a putea vedea primele rezultate.

Este ușor de folosit

Tunul Deger DBS-MC este considerat o metodă foarte practică de a speria animalele sălbatice precum și păsările datorită modului său foarte simplu de funcționare și utilizare. În primul rând, ar trebui să subliniem faptul că poate fi automatizat.

Astfel nu trebuie să pierzi timpul pe culturile agricole, trăgând cu tunul, ci trebuie doar să îl instalezi într-un loc anume și mai apoi să îl programezi după bunul plac. 

Există o extensie care ajută la automatizarea acestui tun, pe care ți-o recomandăm să o ai în vedere.

Costurile de întreținere sunt relativ mici

Iar în final, cel de-al treilea motiv pentru care tunul anti animale sălbatice reprezintă cea mai sigură metodă de combatere a acestora este reprezentat de costurile relativ mici pentru întreținere. Practic, ai nevoie doar de o butelie pe gaz pe care nu va trebui să o încarci prea des.

O singură butelie garantează până la 17820 de focuri, ceea ce înseamnă protecție pe timp îndelungat cu o singură butelie de 12 kg.

De asemenea, mai trebuie precizat și faptul că un astfel de tun reușește să protejeze suprafețe foarte generoase, ceea ce reprezintă desigur un alt motiv pentru a-l avea în vedere.

Acestea fiind spuse, dacă te-am convins că trebuie să îți protejezi și tu culturile agricole cu ajutorul tunului anti animale sălbatice Deger DBS-MC, atunci ar trebui să îl achiziționezi de pe Fara-Daunatori.ro, acolo vei găsi de asemenea cel mai bun preț.