Agentie de turism Bucuresti – tururi private in siguranta chiar si in perioada pandemiei

BUCURESTI - 4 septembrie 2020

Comunicat tip General in Turism

Romania este o tara impresionanta care ofera turistilor privelisti spectaculoase si obiective turistice uimitoare. Cu siguranta trebuie vizitata de fiecare dintre noi.

Turism

Romanian Maple Tours este agentia de turism din Bucuresti care se concentreaza asupra sigurantei turistilor prin intermediul tururilor private organizate in toate regiunile Romaniei, inclusiv in perioada pandemiei.

Romanian Maple Tours a fost lansata cu scopul de a oferi experiente unice si personalizate fiecarui turist.

Majoritatea romanilor se teme sa exploreze frumusetile Romaniei in aceasta perioada, insa turul privat este unul dintre cele mai sigure modalitati de a calatori. In felul acesta, turistii nu iau contact cu persoane straine din exterior, ci calatoresc doar alaturi de familie sau prieteni apropiati.

Toti cei care aleg tururile private organizate de Romanian Maple Tours sunt insotiti de un ghid de turism, atestat in domeniu, care ofera experiente de neuitat.

De ce sa alegi sa calatoresti alaturi de un ghid turistic

La momentul actual o mare parte din turisti nu este la curent cu modalitatile moderne de traveling si nu au suficiente informatii despre avantajele calatoriilor alaturi de un ghid privat. Tocmai de aceea, Romanian Maple Tours vine in intampinarea clientilor cu o prezentare detaliata a numeroaselor beneficii:

Experienta personalizata – Inainte de toate, prin intermediul unei calatorii alaturi de un ghid privat, vei avea prioritate la vizitarea obiectivelor turistice, in acest fel evitand zonele de obicei aglomerate si zgomotoase. Mai mult decat atat, poti asculta in liniste povestirile ghidului, fara sa fii nevoit sa stai in spatele multimii de oameni si chinuindu-te sa afli informatiile de interes.

SpontaneitateAlaturi de un ghid privat, iti poti modifica traseul in functie de locurile pe care le preferi sau obiectivele turistice ce apar spontan pe drumul catre destinatie. Poate ca acestea nu sunt destul de cunoscute pentru alti turisti, insa tot ce conteaza este sa fie suficient de atractive pentru tine. Iar Romanian Maple Tours tine cont intotdeauna de dorintele turistilor, ba chiar ii incurajeaza sa contribuie la planificarea turului.

Tot timpul dedicat grupului tau Atunci cand calatoresti alaturi de un ghid de turism privat, alegi implicit sa beneficiezi de toata atentia si timpul ghidului. Pentru pasionatii de fotografie, timpul este extrem de important. Astfel, nu vei fi grabit si poti surprinde mai multe cadre pentru ca la final sa obtii fotografii spectaculoase. De asemenea,  in cazul tururilor private, nu exista limite prestabilite pentru vizitarea diverselor atractii turistice. Ghidul va incerca constant sa adapteze programul la dorintele grupului.

Cele mai apreciate tururi planificate de Romanian Maple Tours

Tur pietonal Bucuresti – Capitala Romaniei se numara printre orasele preferate de turistii straini. Acest lucru nu exclude ideea ca locuitorii Bucurestiului sa fie impresionati de obiectivele turistice pe care orasul le ofera. Alaturi de un ghid privat, vei avea posibilitatea sa privesti Bucurestiul dintr-o alta perspectiva si sa te deconectezi de la rutina zilnica solicitanta. Astfel, ai ocazia de a afla cele mai impresionante detalii despre istoria orasului, despre arhitectura sa, dar si despre miturile si legendele care stau la baza marelui oras inca din cele mai vechi timpuri.

Tur de castele – Turul de castele debuteaza prin vizitarea impresionantului castel Peles ce isi gaseste locul in muntii Bucegi, unii dintre cei mai fascinanti ai Romaniei. Mai departe, vei fi uimit de castelul Bran, cunoscut si sub denumirea de Castelul lui Dracula. Cu siguranta istoria si legendele acestuia te vor impresiona profund. Mai mult decat atat, vei avea sansa sa descoperi la pas orasul medieval Brasov.

Tur Transilvania -  Turul de Transilvania se va desfasura pe o perioada de 7 zile, timp in care vei avea ocazia sa descoperi traditii si obiceiuri uimitoare, dar si povestile acestei regiuni care construiesc o istorie cu adevarat uluitoare. Printre cele mai vizitate si apreciate atractii turistice din Transilvania, se numara satele sasesti, orasele medievale, castelele, dar si bisericile fortificate.

Iti doresti sa evadezi din cotidian si sa traiesti din plin toate experientele pe care Romania ti le pune la dispozitie? Romanian Maple Tours, agentia de turism din Bucuresti, reprezinta alegerea ideala pentru ca dorintele tale sa se indeplineasca. Siguranta, confort si aventura, toate acestea intr-un tur privat organizat de Romanian Maple Tours.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/agentie-de-turism-bucuresti-tururi-private-in-siguranta-chiar-si-in-perioada-pandemiei