Arm & Hammer - pasta de dinti cu bicarbonat de sodiu care chiar albeste dintii

BUCURESTI - 31 august 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Desi nu este foarte cunoscut la noi in tara, Arm & Hammer este un brand american cu peste 150 de ani de experienta in domeniul ingrijirii dentare. Pastele de dinti Arm & Hammer ofera o protectie completa pentru dantura, asigura refacerea suprafetei smaltului dentar si albeste dintii.

Arm & Hammer

Tehnologia Deep Clean™ patentata de Arm & Hammer impreuna cu bicarbonatul de sodiu ajuta la curatarea in profunzime a dintilor, fiind mult mai eficienta in zonele greu accesibile cu periuta de dinti, decat o pasta de dinti fara bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul de sodiu este recunoscut ca un ingredient natural si eficace in indepartarea petelor inestetice si a placii bacteriene.

O alta noutate de la Arm & Hammer o reprezinta tehnologia Liquid Calcium™ care remineralizeaza si protejeaza dintii. Liquid Calcium™ contine de 8 ori mai multi ioni de calciu si fosfati decat cantitatea prezenta in saliva. Acesti ioni de calciu si fosfati se depun de suprafata smaltului dentar, acoperind fisurile sau crapaturile aparute, facand astfel dintii mai putin sensibili si mai albi.

Brand-ul Arm & Hammer este prezent in Romania, prin Homemart.ro, cu noua gama de pasta de dinti: Advanced White Extreme - pentru indepartarea petelor si albirea dintilor; Whitening Pro Protect - pentru albirea si protectia dintilor; Enamel Repair - cu calciu lichid care repara smaltul dintilor; Sensitive Pro Repair - pentru dintii sensibili; Charcoal White - pentru extra albire cu ajutorul carbunelui activ; Simply Natural - cu 96% ingrediente de origine naturala, vegan friendly.

Arm & Hammer este unul dintre cele mai cunoscute si longevive marci americane. Compania are in portofoliu produse de larg consum (produse pentru ingrijire personala, detergenti, produse pentru ingrijirea animalelor etc.) si isi bazeaza formulele pe bicarbonatul de sodiu.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/arm-hammer-pasta-de-dinti-cu-bicarbonat-de-sodiu-care-chiar-albeste-dintii