Autoutilitare Daily Iveco

BUCURESTI - 1 octombrie 2019

Comunicat tip General in Constructii

In cei peste 40 de ani de succes, Daily si-a construit o puternica reputatie pentru inovatie, forta, urmarind de fiecare data, sa ofere o constanta satisfactie clientilor sai. Astfel se face ca Daily Iveco conduce o noua lume a serviciilor pentru a oferi o solutie completa, adaptata si care sa corespunda cu exactitate utilizarii vehiculului, vorbim nu doar de un vehicul, ci de un pachet complet: Daily Van, Daily Sasiu, daily Microbuz si Daily 4X4.

.

Fiecare dintre utilitarele Iveco Daily are o destinatie clara.

Daily Van este creat pentru transport marfa pe distante scurte si medii. Numit International Van of the Year in 2015, este furgonul perfect in toate privintele. Este reproiectat aproape integral, echilibru perfect, manevrabilitate si cele mai bune volume de incarcare. 80% din componentele de baza au fost regandite, in timp ce structura sasiului, punctul central al robustetii si durabilitatii furgoanelor Daily, a fost mentinut.

Daily Sasiu este creat pentru servicii de distributie, constructii si transport marfa. Este puternic prin natura sa si te surprindre prin cat de simplu, confortabil si usor de manevrat este. Mai mult decat atat, este o garantie a versatilitatii si a unui ciclu de viata indelungat al produsului.

Daily Microbuz, destinat transportului de persoane, reprezinta o noua generatie de microbuze care satisface orice exigenta din domeniul transportului de pasageri. Versiunea microbuz a noului Daily evidentiaza un confort sporit, design si performanta imbunatatite. Regandit in intregime pentru a indeplini cerintele mereu in evolutie ale clientilor, noua gama de microbuze Daily este mai variata, mai eficienta si mai atragatoare atat pentru pasageri cat si pentru soferi.

Daily 4X4 creat pentru misiuni off-road, indiferent unde vrei sa mergi cu el, ce traseu alegi sau ce conditii de drum exista. Nu exista destinatie pe care Daily 4X4 sa nu o poata atinge, datorita avantajului de a avea o capacitate incredibila de urcare, indiferent de tipul de teren si asta multumita celor 24 de viteze.

Fara indoiala ca gama de autoutilitare Iveco Daily ofera atat siguranta cat si cele mai bune experiente de conducere, oferind o noua perspectiva celor care le conduc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/autoutilitare-daily-iveco