Castiga un weekend romantic in doi la Paris! Europa Travel si Acasa.ro premiaza cea mai frumoasa declaratie de dragoste!

BUCURESTI - 24 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Internet

Parisul este unul dintre orasele cu cele mai multe obiective turistice arhicunoscute international. Sena, Notre Dame, Turnul Eiffel, muzeul Luvru sunt doar cateva atractii-simbol ale orasului, de care toata lumea a auzit. Considerat orasul romantic numar 1 de pe glob, Parisul atrage turisti pe toata durata anului datorita culturii, istoriei, gastronomiei, modei si acelui "joie de vivre".

Europa Travel si Acasa.ro ofera sansa participantilor la concurs sa castige un weekend de neuitat in Paris, in februarie sau martie 2012.

Europa Travel

Europa Travel

Conditii de participare la concursul "Weekend la Paris"

Cei care doresc sa se inscrie trebuie sa acceseze pagina la care a fost lansat concursul si sa urmeze pasii descrisi acolo.

Participantii sunt invitati sa ajute personajul din concurs sa ajunga la castel. Pentru acest lucru, este necesar sa parcurga drumul prin padure si sa descopere obiectele ascunse. Cu ajutorul acestor obiecte, participantii fac o declaratie de dragoste. Aceasta declaratie trebuie sa fie compusa folosind cate un produs de pe fiecare din cele 10 site-uri descoperite.

Apoi, participantii nu mai au decat sa dea "Like" paginii de Facebook Europa Travel.

Premiul pus in joc este reprezentat de un pachet de vacanta care consta dintr-un weekend de doua persoane in Paris, cu urmatoarele servicii incluse: bilet de avion (zbor direct), taxe de aeroport, cazare 2 nopti la hotel de 3 stele, mic dejun. Sejurul este disponibil in perioada 20.02.2012 – 15.03.2012, in functie de disponibilitati.

Concursul se desfasoara in perioada 16 ianuarie 2012 - 17 februarie 2012. Castigatorul va fi desemnat pe 18 februarie 2012 de catre echipa site-ului acasa.ro.

Castigatorul concursului va fi persoana care respecta regulamentul concursului si descopera cele 10 produse, creeaza cea mai interesanta declaratie de dragoste incluzand cele 10 produse si da "Like" paginii de Facebook Europa Travel.

Despre Europa Travel

Europa Travel este o agentie de turism romaneasca, membra ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania). Agentia pune la dispozitia turistilor sejururi si circuite in mai multe destinatii nationale si internationale (Turcia, Grecia, Italia, Egipt, Spania, Franta, Austria, Romania), precum si vacante personalizate pentru grupuri si individual. In plus, agentia ofera servicii pentru rezervari de hoteluri, rezervari de bilete de avion, rent a car.