Cele cinci favorite pentru a câștiga Liga Campionilor 2019/2020

BUCURESTI - 4 iulie 2019

Comunicat tip General in Sport

Sezonul Ligii Campionilor 2018/19 sa dovedit a fi unul dintre cele mai palpitante turnee din memoria recentă, cu ieșiri de șoc și reveniri miraculoase.

liga campionilor

liga campionilor

Liverpool a fost încoronat campioană a Europei pentru a șasea oară în istoria sa, după ce a învins Tottenham doar în a doua ediție finală engleză. Competiția sezonului următor va fi la fel de contestată ca oricând, iar pentru cei interesați de noi oferte de pariuri pentru clienți casa pariuri online 888, am decis să aruncăm o privire asupra celor cinci favorite pentru a ridica trofeul în 2020.

Bayern Munchen 9/1

Germanii sunt concurenți perene pentru cel mai mare premiu al Europei, deși au suferit o ultimă ieșire de 16 la eventualii câștigători Liverpool, după ce au atins cel puțin ultimele patru în șase din ultimele șapte sezoane. Liderul lui Niko Kovac va suferi o vară de tranziție, cu aripi lungi, Franck Ribery și Arjen Robben, plecând după vrăjitoare cu trofee la club.

Modul în care Bayern își înlocuiește pe cei care au ieșit la iveală ar putea fi cheia șanselor lor, deoarece se așteaptă să-l aducă pe Robert Lewandowski, cel care a terminat pe locul al doilea, cel mai mare golgheter al turneului, în ciuda abandonului timpuriu.

După ce a dominat fotbalul german, câștigând șapte titluri consecutive de Bundesliga, partea bavareză va spera să ridice trofeul Ligii Campionilor pentru prima dată din 2013 în sezonul următor.

Real Madrid 8/1

Record de 13 de ori câștigători, giganții spanioli stranglehold pe Cupa europeană a ajuns la sfârșitul acestui sezon, după o umilință ultima-16 ieșire la Ajax. Real a câștigat anterior patru din ultimele cinci turnee, inclusiv trei consecutiv între 2016 și 2018 sub Zinedine Zidane.

Zidane a plecat după acest triumf vara trecută, dar de atunci a revenit în calitate de manager, iar în stilul adevărat al Madridului, clubul va răspunde unui sezon dezamăgitor în capitala spaniolă, cu o incursiune costisitoare pe piața de transferuri.

Atacantul Eintracht din Frankfurt, Luka Jovic, a ajuns deja într-o înțelegere de 62 de milioane de lire sterline, în timp ce Edward Hazard, de la Chelsea, a fost de asemenea capturat.

După ce nu a reușit să-l înlocuiască pe Cristiano Ronaldo în vara trecută, Madridul va fi mai bine echipat pentru a contesta pentru premiul pe care-l doresc cel mai următor sezon.

Barcelona 6/1

Lionel Messi și co a suferit o capitulare secundă pentru al doilea sezon consecutiv ultimul, suflat cu un avans de 3-0 în primul semifinale la Anfield. A urmat înfrângerea revenirii lui Roma în 2017/18, în timp ce continuarea căutării de către catalană a primului trofeu al Ligii Campionilor din 2015 continuă.

 

 

Spaniolii rămân o echipă formidabilă și s-au strecurat în semifinalele turneului sezonului trecut, iar Messi a terminat în mod obișnuit forma finală ca cel mai bun golant al turneului pentru a șasea oară cu 12 goluri.

Partea lui Ernesto Valverde va fi consolidată în această vară, în timp ce rapoartele despre o mutare a starului de la Atletico Madrid, Antoine Griezmann, continuă să apară.

Câștigătorul căpitanului Ajax, Matthijs de Ligt, ar putea, de asemenea, sosească, alăturându-se colegului său de echipă, Frenkie de Jong, care a acceptat o mișcare de 75 milioane de lire sterline în ianuarie.

Liverpool 11/2

Deținătorii vor fi probabil la sfârșitul turneului sezonului următor, după ce au ajuns la finalele consecutive de la Jurgen Klopp.

Cluburile de la Merseyside și stilul de joc al celor de la Merseyside le fac ideale pentru întâlnirile europene cu două picioare, cu abilitatea de a schimba momentanul unei cravate într-un moment.

Anfield rămâne, de asemenea, un factor imens în Europa, deoarece Barcelona și-a găsit pericolul prin renunțarea la un avantaj cu trei goluri în ultimele patru.

Liga Premier este trofeul pe care fanii clubului îl caută cu disperare, ceea ce ar putea fi prioritar, deși nu vă lăsați surprins să vedeți partea lui Klopp să ajungă din nou la ultimele etape.

Man City 5/1

În ciuda faptului că nu au câștigat niciodată trofeul și nu au trecut pe parcursul sferturilor de finală în șapte din ultimele opt sezoane, Manchester City sunt favoriți pentru a fi încoronați campioni ai Europei în 2020.

Partea lui Pep Guardiola a dominat pe plan intern, devenind prima parte a istoriei, care a câștigat înalta rată a fotbalului englez în 2017/18.

Liga Campionilor este trofeul pe care proprietarii lor îl doresc, iar Guardiola se va sprijini din nou în piața de transferuri, în timp ce vor câștiga cel mai mare premiu al Europei.

Cea mai mare amenințare ar putea fi familiarizarea opoziției din Premier League, care a pierdut în ultimul trimestru în ultimele două sezoane, respectiv Liverpool și Tottenham.

Orasul, insa, ramane bine echipat pentru un atac asupra lunii urmatoare a Ligii Campionilor, cu echipa lor profund invidie a Europei.