Charisma ERP distributie, folosit de mari companii din Romania

BUCURESTI - 25 aprilie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, Industrie, HoReCa, Internet

Un sistem Charisma ERP modern este un soft ideal pentru buna desfasurare a activitatilor intregii companii. Practic, un sistem ERP distributie este raspunzator pentru intreg ansamblul de procese economice de achizitie, depozitare, logistica, vanzare, gestionare a comenzilor clientilor, precum si evidenta si urmarirea procesului de livrare si a serviciilor ulterioare.

Sistem ERP Charisma

Sistem ERP Charisma

Desi pentru cumparatori, activitatea unui distribuitor poate parea relativ simpla, in fapt, lucrurile nu stau chiar asa. Importanta unui sistem Charisma ERP pentru distributie este cu atat mai mare cu cat urmarirea stocurilor, viteza de rotatie a acestora, aprovizionarea si livrarile la timp sunt elementul cheie de fidelizare a unui client, precum si cel pentru transformarea unui prospect in clientul companiei tale.

Astfel, la TotalSoft, din pasiune pentru solutii software puternice, care sa faca activitatile companiei mai usor de urmarit, in vederea atingerii obiectivelor de business, incepand cu 2011, am selectat cu atentie functionalitatile fara de care o companie ce are ca scop principal distributia nu isi poate desfasura activitatea in cele mai bune conditii de performanta si le-am integrat in module puternice, robuste, numite solutii Charisma pentru Distributie.

Spre deosebire de alte sisteme ERP disponibile pe piata din Romania, Charisma ERP pentru Distributie este o solutie moderna, end-to-end, multi-valuta, multi-limba, multi-locatie, care poate asigura la cel mai inalt standard de calitate atat activitati de front office, cat si pe cele de backoffice, oferind o imagine clara si unitara asupra intregului lant de distributie. Mai mult, solutia ERP Distributie este disponibila pentru mai multe sectoare de activitate, de la cel de imbracaminte, la cel farmaceutic, alimentar, cu produse electronice si electrocasnice.

Tocmai datorita beneficiilor pe care le oferim, Charisma ERP Distributie este folosit de nume mari precum: Farmexpert, Henkel, Optiblu, MHS Motors, , Adevarul Holding, Lukoil, Editura Niculescu, Editura 3, Alpin Lux etc.

Beneficiile unui sistem Charisma ERP Distributie de la TotalSoft, net superioare fata de alte tipuri de software

Alegerea unei astfel de solutii software are la baza nevoia de informatii actualizate in timp real despre procesele interne si externe ale distributiei de produse sau servicii. Spre deosebire de alte sisteme asemanatoare, cel dezvoltat de Charisma ERP Distributie vine in sprijinul companiilor din acest sector de activitate cu urmatoarele facilitati si avantaje:

Charisma ERP Distributie integreaza gestiunea resurselor companiei – prin automatizarea urmatoarelor procese: contabile, deprecierea mijloacelor fixe, urmarirea bugetelor (prin inregistrarea facturilor de vanzare si achizitie incheiate cu distribuitorii). Mai mult, prin complexitatea acestui soft, se asigura si managementul paralel al locatiilor companiei sau a celorlalte societati, parti ale unui holding, urmarirea simultana a mai multor sisteme contabile interne sau externe.

Imbunatateste managementul relatiilor cu clientii – prin unificarea tuturor informatiilor legate de partenerii companiei de distributie, datorita platformei MS Dynamics. Astfel, procesele departamentelor de vanzari, marketing si suport clienti sunt eficientizate pentru furnizarea de servicii consecvente si de calitate catre toti clientii companiei.

Faciliteaza fortele necesare vanzarii – cu ajutorul Charisma Mobile SFA se pot prelua comenzile direct de pe teren, se pot urmari si controla inventarele de la distanta, fluxul comenzilor, administrarea clientilor, previzionarea vanarilor, evaluarea performantelor angajatilor.

Fluidizarea activitatii de gestiune a stocurilor, comenzilor, a operatiunilor de inventariere si manipulare a stocului de produse – gratie Charisma WMS (Warehouse Management System).

Simplitate si automatizare in managementul documentelor – prin tehnologia Microsoft SharePoint.

Management eficient al Resurselor Umane – Charisma HCM are o serie de instrumente pentru cresterea calitatii muncii (prin trainig si perfectionare profesionala), evaluari de performanta, compensatii, beneficii, in functie de rezultatele individuale.

Business Intelligence pentru Distributie – ofera informatii si statistici comparative pentru procesul decizional.

Self Service – pentru reducerea semnificativa a costurilor si incarcarea operationala pentru companiile de distributie si partenerii sai de afaceri.

Cost Control - diminuează riscul financiar prin controlul bugetelor de cheltuieli si prin urmarirea fluxurilor de aprobare a cheltuielilor conform bugetelor stabilite.

e-Shop – platforma on-line special creata pentru comercializarea eficienta si profitabila a produselor si serviciilor, fara restrictii legate de timp sau spatiu.

Stock Replenishment – ajuta la previzionarea si imbunatatirea vitezei de raspuns la schimbarile aparute in cererile clientilor.

Charisma Cell Monitor – optiune care afiseaza grafic indicatorii de performanta sau operationali ai companiei, in functie de evolutia lor in timp real.

Charisma Intranet – este o platforma web de informare securizata si accesibila prin Internet care le asigura angajatilor acces la date despre companii, posibilitati de distribuire si publicare de documente de interes.

Charisma Portfolio Management - special proiectat pentru administrarea lucrărilor /proiectelor /contractelor proprii.

Daca si compania ta are nevoie de un sistem Charisma ERP pentru Distributie, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti oferim cele mai moderne, sigure, utile si eficiente sisteme, gata sa iti transforme compania intr-un brand, odata cu atingerea obiectivelor de business stabilite.