Cititoarele pentru coduri de bare rezistente la dezinfectanți ne asigură un mediu de lucru sănătos

BUCURESTI - 8 aprilie 2021

Comunicat tip General in HoReCa, Retail

Live site

Astăzi este deosebit de importantă respectarea tuturor măsurilor de securitate pentru a garanta o protecție sporită împotriva COVID-19. Din acest motiv, este recomandată utilizarea scanerelor și terminalelor care sunt concepute cu o carcasă rezistentă la dezinfectări repetate.

Cititoarele pentru coduri de bare rezistente la dezinfectanți ne asigură un mediu de lucru sănătos

Cititoarele pentru coduri de bare rezistente la dezinfectanți ne asigură un mediu de lucru sănătos

Scanerele și terminalele Honeywell cu carcasa rezistentă la dezinfectanți au aplicabilitate în sectorul medical, dar un numai, deoarece cerințele speciale de igienizare a echipamentelor se regăsesc în toate industriile în care se utilizează fiind manipulate de persoane diferite. 

Cititoarele de coduri de bare care au și versiunea DRH (disinfectant ready housing) sunt:

Xenon XP 1950g

* Xenon XP 1952g-bf

Voyager XP 1470g

* Voyager XP 1472g

Dispozitivele fabricate cu DRH au trecut teste riguroase și continue de expunere chimică timp de peste 500 de ore și sunt construite pentru a rezista curățărilor multiple pe oră, în fiecare zi, cu 34 de soluții de curățare aprobate. Citioarele de coduri de bare, îndeplinesc aceleași performanțe de mediu și specificații de rezistență la căzături și defecțiune, ca cele definite pentru versiunile non-DRH.

Carcasele din PC / ABS cuprind o structură ușor ambalată, care facilitează pătrunderea substanțelor chimice în plastic. Utilizarea repetată a produselor de curățat chimice poate provoca decolorarea, umflarea, întărirea și crăparea cauciucului și a anumitor materiale plastice după utilizare prelungită și repetată. Aceste fisuri pot duce la eșecuri hardware, ceea ce crește costul total al proprietății prin creșterea timpului de nefuncționare și a costurilor de reparație / înlocuire.

Despre Total Technologies

Cu peste 28 de ani de experiență pe piața IT, Total Technologies este specializată în integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare,  tehnologia VOCE, NB IoT sau RFID și Roboți Autonomi Mobili (AMR), oferind clienților soluții digitale complete de colectare și prelucrare automată a datelor prin aplicații integrate, în industrii precum: Retail, Curierat, Logistică &Transport, Producție, Centre de Distribuție,  Automotive, Sănătate. 

CONTACT:

totaltech@totaltech.ro I +40 372 317 714