Firmă de curățenie - apelează la servicii care îți fac viața mai ușoară

BUCURESTI - 16 iulie 2021

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Social

Să apelezi la o firmă de curățenie pare costisitor? Nu și dacă vorbim de sănătatea ta și a celor dragi! Go clean este partenerul tău de încredere. Dacă locuiești în București știi deja că este o capitală a prafului. Cel mai recent studiu realizat de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis spune asta.

Curatare canapele

Dacă locuiești în București știi deja că este o capitală a prafului. Cel mai recent studiu realizat de Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis spune asta.

Mai spune că ocupă locul 4 în clasamentul capitalelor prăfuite ale Europei. Cum era de așteptat, principala sursă a prafului sunt șantierele de construcții.

Praful este prezent în casele noastre oricât ne străduim să le păstrăm curate.

Pentru că tehnologia în domeniul curățeniei este din ce în ce mai evoluată, apelarea la servicii de curățenie specializate îți poate face viața mai ușoară.

Efectele nocive ale prafului.

Chiar dacă praful nu conduce imediat spre boli grave, are cu siguranță o influență în apariția problemelor respiratorii.

Cel mai adesea, oamenii dobândesc alergii fără să creadă că praful se poate face vinovat de acest lucru.

Ei bine, cercetătorii din domeniul sănătății au demonstrat legătura dintre praf și astfel de afecțiuni.

Un lucru este cert: nu putem scăpa de praf însă putem reduce prezența lui.

De ce să apelezi la o firmă de curățenie?

Oricât te-ai strădui să păstrezi casa, biroul, mașina curate, unele zone în care se ascunde praful nu-ți vor fi la îndemână să le cureți.

Este totuși foarte important că faci asta periodic și este mai bine dacă apelezi la o firmă de curățenie din 4 motive principale:

Economisești timp pentru tine.

Lucrezi toată săptămâna și nu este de judecat dacă nu-ți dorești să faci curățenie în casă, mașină sau birou.

Ai nevoie de timp și pentru a te relaxa și nu este cazul să îți supui organismul la un stres și efort suplimentar.

O firmă de curățenie vine cu tehnologie și soluții profesionale.

Te gândești să-ți cumperi cele mai bune produse pentru curățenia generală. Aparate de ultimă tehnologie și produse care să te protejeze în acest proces.

Calculul final îți va demonstra că totul se ridică la costuri mari și cu siguranță, vei renunța să o mai faci.

În plus, tu nu ai specializare în asta, ești o doar o persoană și totul devine prea dificil.

Echipă specializată în curățarea pe diferite tipuri de suprafețe.

Un lucru important dacă nu vrei să distrugi piesele de mobilier din casă. Asta înseamnă alte costuri, alți nervi.

Starea de bine și satisfacție.

Poate că nu vei avea satisfacția lucrului făcut de tine. Vei avea însă timpul în care te-ai relaxat petrecându-l cum îți place.

La final vei avea satisfacția de a sta într-un spațiu curat, plăcut mirositor iar starea de bine se va vedea în activitățile pe care le ai de făcut.

Go clean, partenerul tău în curățenie.

Tapițeriile pieselor de mobilier sunt adesea cel mai greu de curățat. Soluțiile neadecvate pot produce daune.

Bucureștenii au cel mai bun partener în servicii de curatare canapele sectorul 6.

Este extrem de important să cureți de praf canapeaua, salteaua sau suprafețele pe care stai timp îndelungat pentru că din acestea inspiri praf.

Echipa de specialiști go-clean.ro este pregătită să îți curețe temeinic locuința, biroul sau mașina. În funcție de nevoile pe care le ai, îți sunt pregătite oferte și abonamente accesibile.

Asigură-te că praful nu-ți va afecta sănătatea ție sau celor dragi!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/firma-de-curatenie-apeleaza-la-servicii-care-iti-fac-viata-mai-usoara