Gadgeturi moderne şi utile

BUCURESTI - 12 aprilie 2021

Comunicat tip General in IT&C, Media / Publicitate

Gadgeturile continuă să capteze atenția amatorilor de noutăți, de tehnologie modernă care condimentează sau ușurează viața.

Imagine

Imagine

Marile târguri de tehnologie, chiar dacă în acest an s-au desfășurat preponderent online, au fost interesante pentru ca producătorii au întrecut așteptările și au venit cu numeroase produse. Prezentările s-au realizat prin intermediul showroom -urilor  virtuale şi au reușit să atragă atenția consumatorilor avizi de tehnologie şi gadgeturi.

Dronele, device-urile smart, roboţii de curăţenie, laptopurile şi televizoarele cu ecrane transparente continuă să fie printre cele mai căutate electronice, însă nu sunt singurele Coola Prylar prezentate de marile companii în acest an.

Dronele  - gadgeturi pentru cei mari şi pentru cei mici

Dronele cu camere încorporate continuă să fie printre cele mai râvnite gadgeturi cool, iar recomandările marilor producători au reușit să impresioneze chiar şi pe cei mai pretenţioşi dintre utilizatori. Pandemia de coronavirus şi perioadele lungi petrecute în casă îi determină pe oameni să dorească să vadă împrejurimile din altă perspectivă, iar dronele sunt dispozitivele perfecte pentru experiențe inedite. Modele lansate la început de an sunt echipamente cool. Sunt dotate cu baterii care asigură autonomie suficientă, camere video care permit vizualizare live şi înregistrarea imaginilor la cea mai bună calitate. Modele prezentate pot fi conectate la telefonul inteligent, iar conținutul reprodus live pe ecranul acestuia. Se poate înțelege că dronele sunt gadgeturi apreciate deopotrivă de adulţi, adolescenţi dar şi de copii curioși.

Brăţările fitness inteligente  

Tot mai mulţi oameni pun accent pe starea de sănătate, iar brăţările de fitness inteligente prezentate în cadrul marilor târguri de tehnologie sunt dispozitivele perfecte de monitorizare a stării de sănătate. Brăţările inteligente cu funcţii de pedometru, care contorizează numărul caloriilor arse se găsesc în rândul preferinţelor amatorilor de tehnologii moderne. Sunt căutate braţările fitness cu design compact, aspect minimalist, conectivitate Bluetooth dar şi cele cu multe funcții speciale (gestionare a somnului, cronometru, monitorizare a pulsului, alerte, vibraţii), ce pot fi gestionate prin intermediul telefonului mobil.

Purificatoarele de aer portabile

Sănătatea este pusă pe primul loc în acest an. Oamenii au devenit atenți la ce consuma, analizează mai atent calitatea alimentelor și a băuturilor ingerate, totodată se manifesta un interes crescut şi pentru calitatea aerului inspirat. Dacă mulți aleg suplimentele cu oxigen purificat, sunt şi numeroase persoane care aleg purificatoarele portabile pentru îmbunătățirea calității aerului inspirat. Astfel de dispozitive purifica aerul din încăpere sau autoturism rapid și eficient. Purificatoarele portabile îndepărtează microparticulele în mai puțin de 10 minute. Pot funcţiona pe mai multe module ce pot fi adaptate în funcție de preferințe. Practic programele de funcționare pot fi personalizate. Producătorii acestor Coola Prylar ne asigură că purificatoarele îndepărtează acarienii de praf, sporii, virusurile şi bacteriile din aer, deci îmbunătăţesc calitatea vieţii. 

Printre gadgeturile ce au captat atenţia se numără şi uneltele ce ajută la repararea diverselor lucruri, căştile wireless a căror funcții pot fi controlate direct din telefon dar şi sistemele cinema indoor.