În această perioadă, RisCo.ro este alături de firme: 50 de verificări gratuite pentru liniștea afacerii tale!

BUCURESTI - 24 martie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate, #CSRcovid19

Într-un moment în care economia este definită de instabilitate, nimic nu este mai important decât să știi că afacerea ta este în siguranță.

RisCo

RisCo

Iar acum, această soluție este la îndemâna ta pe www.risco.ro, care îți oferă 50 de credite GRATUITE pentru verificarea și monitorizarea clienților și a partenerilor de afaceri!

Astfel, RisCo îți oferă cele mai bune servicii de verificare a firmelor din România, indispensabile mai ales în acest moment, când multe firme sunt amenințate cu încetarea activității, după cum urmează:

1. Rapoarte de risc: Ai posibilitatea de a face 50 de verificări GRATUITE, fie că te interesează Ratingul financiar, Datoriile restante, Acționariatul unei companii, foarte importante în cazul în care respectivele firme sunt pe punctul de a intra în imposibilitate de plată, dar și rapoarte privind Incidentele de plată, indispensabile în cazul în care lucrezi cu plăți la termen.

2. Monitorizare GRATUITĂ privind insolvența pentru 50 cei mai importanți parteneri de afaceri ai tăi. În cazul nefericit în care se deschide un proces de insolvență, te înștiințăm printr-o alertă transmisă pe email.  

Mai mult decât atât, RisCo rămâne baza de date cu cele mai multe informații despre firmele din România, detaliate și actualizate permanent pentru ca afacerea ta să își continue activitatea ca și până acum. 

Vino acum pe www.risco.ro și accesează cele 50 de verificări gratuite pe care ți le oferim! Ele pot face diferența între un business sănătos și unul aflat în pericol!