Livezile Drajna, tărâmul de poveste al Bărăganului

BUCURESTI - 28 septembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Din Bucureşti în drum spre mare, la doar câteva minute de ieşirea Drajna/Cǎlǎraşi de pe autostrada A2, Livezile Drajna includ hectare întregi cu pomi fructiferi roditori, zilnic binecuvântaţi de soarele benefic.

Livezile Drajna

Livezile Drajna

Sunt cultivate aici zeci de soiuri diferite de fructe precum cireşe, vişine, caise, piersici, mere, pere, nuci şi gutui, iar totalul pomilor fructiferi depăşeste impresionantul număr de 18.000.

Reprezentanţii supermarket-urilor, vânzătorii pricepuţi din pieţe, distribuitori engross de fructe proaspete şi procesatorii importanţi din toată ţara găsesc în Livezile Drajna un partener de afaceri de mare încredere.

Afacerile partenerilor noştri se bazează pe fidelitatea clienţilor. Oamenii revin în locaţiile unde au găsit fructele noastre, iar repetiţia comenzilor acestora reprezintǎ cea mai bună dovadă a calităţii fructelor noastre.

Parteneriatele de afaceri sunt susţinute cu muncă si seriozitate. De aceea, livrǎm întotdeauna ceea ce promitem.

Oamenii apreciază atât prospeţimea, cât şi energia fructelor desprinsǎ parcă din Natura însăşi, atât de darnică cu noi.

Rodul este bogat, iar pomicultura practicată de noi este una smart. Cu ajutorul mai multor soiuri cultivate, ne putem bucura de continuitatea tipurilor de fructe pe parcursul a câtorva luni bune, din aprilie şi până în noiembrie. De exemplu, avem nu mai puţin de 6 soiuri de piersici care ne asigură 3 luni în care putem oferi oamenilor aceste fructe atât de apreciate.

 

În altă ordine de idei, suntem printre primii din ţară care livrăm cireşe, ne mândrim cu acest lucru” ne declarǎ Laura Matache, administratorul Livezilor Drajna.

Livezile Drajna nu se adresează numai partenerilor de afaceri care cumpără engross la preţuri corecte, ci şi pasionaţilor de ieşiri în aer liber.

O plimbare prin Livezile Drajna îi aproprie de Natură, iar culesul cu mâna lor al fructelor pline de energie este considerată o adevărată binecuvântare. Astfel, este descoperitǎ o experienţǎ care îi duce imediat cu gândul la copilărie şi pe care oamenii doresc să o repete cât mai des posibil.

În anumite weekend-uri, sunt organizate “Zilele Porţilor Deschise”, iar oameni din întreaga ţarǎ vin aici cu familiile pentru o curǎ sănătoasă de fructe proaspete, culese chiar de mâna lor.

Plimbările prin Livezile Drajna fac deliciul celor mici care sunt deosebit de încântaţi că pot învăţa şi latura practică a vieţii, nu numai cea teoretică predată în şcoli.

În pieţele din marile oraşe ale ţării, oamenii au început să ceară vânzătorilor numai fructe netratate din Livezile Drajna.

Se conturează astfel imaginea unui brand care se remarcă prin calitatea de neegalat, prospeţime şi energia nemaiîntâlnită, specificǎ solului atât de fertil al Bărăganului.

 

Contact:

www.liveziledrajna.ro

Laura Matache – administrator

0728699585