Scapa de stresul epilarii cu ajutorul Eva Salon!

BUCURESTI - 30 martie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Intentionezi sa recurgi la epilarea definitiva, insa nu stii unde sa apelezi pentru ca acest proces sa aiba loc in cele mai bune conditii, dar mai ales, beneficiind de cele mai bune rezultate? Avem solutia pentru tine si nu trebuie sa stai prea mult pe ganduri, pentru ca la Eva Salon dorintele tale devin realitate extrem de repede. Daca v-ati saturat sa stati tot timpul cu grija, gandindu-va ca iar trebuie sa va epilati, devenind o obisnuinta de care vreti sa scapati, atunci epilarea definitiva este solutia de care aveti nevoie.

Epilare definitiva

Experienta noastra in domeniu este, totodata, cartea de vizita, factorul care ne recomanda a fi unii dintre cei mai buni din domeniu. Avem peste 20.000 de clienti unici, pe care i-am dobandit de-a lungul anilor prin profesionalism, respect si talentul de care dam dovada in exercitarea muncii noastre. Asadar, tu poti fi urmatorul client satisfacut de serviciile Eva Salon, asta daca vei alege sa vii aici pentru epilare definitiva. Astfel, reusesti sa indepartezi una dintre cele mai mari griji pe are o poate avea o femeie sau chiar un barbat, caci sunt si barbati interesati sa scape de parul nedorit, care creste din abundenta. La Eva Salon, avem oferte disponibile pentru toti, indiferent de gen. In functie de orasul in care te afli, programeaza-ti chiar acum prima ta sedinta de epilare definitiva si beneficiezi de gratuitate, tinand cont ca ne treci pragul pentru prima data. Vrem sa ne asiguram ca serviciile noastre sunt pe masura asteptarilor pe care tu, ca si client, le ai. De aceea, ne prima sedinta ti-o oferim gratuit, iar tu vei avea sansa sa-si dai seama daca suntem potriviti nevoilor tale.

Poti recurge, asadar, la epilare definitiva, iar pe noi ne gasesti in cele mai importante orase din tara, asa cum urmeaza Iasi, Timisoara, Oradea, Constanta, Cluj-Napoca, Brasov sau Ploiesti. Epilarea definitiva poate fie sa reduca permanent densitatea parului, fie sa indeparteze definitiv parul nedorit. Reducerea permanenta a densitatii parului inseamna ca unele fire vor reaparea dupa o sedinta de epilare definitiva, iar clientii vor avea nevoie de tratament laser continuu. Indepartarea permanenta a parului inseamna ca niciun dintre firele de par din zona vizata nu va creste din nou dupa o sedinta de si nu este necesara nicio alta sedinta cu de epilare in viitor. Parul este indepartat definitiv sau doar redus in densitate, insa este influentat de: culoarea si grosimea firelor de par, culoarea pielii clientului, tipul si calitatea laserului utilizat, competenta si instruirea persoanei care opereaza cu laserul.

Printre principalele avantaje pe care le are epilarea definitiva se numara posibilitatea de a face acest lucru pentru orice parte a corpului, picioare, spate, axile, linia bikinilor sau chiar epilare la nivel facial. De asemenea, epilarea definitiva va obliga sa renuntati la vechile practici, ceea ce inseamna ca vei da uitarii epilarea cu lama sau alte metode care se dovedesc, de cele mai multe ori, ineficiente. Mai mult decat atat, eliminati orice risc de a va mai accidenta folosind vechile instrumente de epilare, asa cum se intampla atunci cand va epilati cu un bic. In ceea ce priveste durerea, se tot vehiculeaza pareri precum ca procesul de epilare defintiva ar fi extrem de dureros, lucru care, bineinteles, este in mod partial un mit. Ce este drept, la inceput, epilarea definitiva poate fi putin dureroasa, insa de indata ce pielea se obisnuieste cu procedura, senzatia de durere dispare treptat. Asadar, nu trebuie sa va faceti prea multe griji in privinta acestui aspect, pentru ca este doar o chestiune de moment, ce va se va atenua pas cu pas. In fond, ceea ce conteaza este rezultatul final, nu-i asa?

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/scapa-de-stresul-epilarii-cu-ajutorul-eva-salon