Sfaturi pentru intretinerea corecta a prosoapelor de baie

BUCURESTI - 5 noiembrie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate, Retail

Magazinul Bianca aduce în atenția clienților un concept plin de rafinament- prosoape baie.

Prosoape baie

Surpriza constă în faptul că noi nu încercăm doar vânzarea produselor, ci și oferirea unei consultanțe gratuite pentru ca fiecare client să înțeleagă de ce este necesară alegerea corectă a unui prosop de baie, cum alegem corect, care sunt sfaturile pentru o întreținere corectă, precum și recomandarea culorii potrivite stilului personal.

Așadar o întreținere corectă a prosoapelor de baie constă în spălarea acestora la o mașină de spălat de calitate, pentru ca textura să nu se deprecieze, de asemenea recomandăm separarea acestora în prosoape colorate, prosoape albe și prosoape negre, pentru protejarea pigmenților. Este de preferat să spălăm prosoapele la programul de bumbac, deoarece articolele magazinului sunt realizate exclusiv din bumbac 100% turcesc, de înaltă calitate.

Recomandăm spălarea prosoapelor de baie doar împreună cu prosoape de baie și nu cu alte texturi. Cu o margină dublă de cusătură, prosoapele promit rezistență în timp, însă dacă și noi ne preocupăm de o spălare eficientă a acestora, rezistența în timp va crește semnificativ. Prosoapele utilizate pentru tamponarea pielii bebelușilor sau a copiilor trebuie spălate separat de cele ale persoanelor adulte, așa cum se spală și dezinfectează separat și biberonul sau alte lucruri necesare acestei vârste precoce și sensibile. Menționăm că utilizarea unui prosop nu trebuie să aibă mai mult de două zile, apoi capătă scame, praf, agenți invizibili, care pot dăuna pielii. Necesar și extrem de important este ca atunci când achiziționați orice produs nou din material textil, cu precădere un prosop care are ca destinație tamponarea pielii umane, clientul să îl spele înainte de a-l utiliza pentru prima oară.

Ceea ce nu știe oricine este faptul că deși este frumos mirositor, balsamul de rufe deteriorează în timp textura prosopului de baie, de aceea este de dorit să utilizăm fie o cantita mai redusă, fie deloc și doar detergent în conformitate cu respectiva culoare a prosopului.

Cum uscăm prosoapele?

Nu ne gândim la aceste aspecte atunci când realizăm activități cotidiene, însă este cunoscut faptul că prosoapele trebuie să fie uscate cât mai mult în aer liber, însă departe de lumina soarelor. Aerul curat le ajută să își păstreze prospețimea și vitalitatea mult timp, față de un spațiu închis, unde acesta poate căpăta diferite mirosuri. Consultanții susțin ideea de a nu călca prosoapele, indiferent de fibrele pe care le au în compoziție. Prin abur știm că microbii dispar, însă aceștia distrug și textura fină atât de apreciată. De aceea este indicat să căutam alte metode care să se preteze la igienizarea acestor prosoape baie, și ca acestea să rămână la fel de pufos ca în prima zi.

Bumbacul nu se scămoșează în timp, așadar dacă observați că apar schimbări, acestea sunt datorate în majoritatea cazurilor spălării defectuoase. Vă recomandăm să oferiți timp și dedicare acestor produse care ne mângâie pielea și veți vedea rezultate excepționale, garantat!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/acasa-media/sfaturi-pentru-intretinerea-corecta-a-prosoapelor-de-baie