#stamacasa! Cum sa-ti umpli timpul liber intr-un mod placut in perioada de carantina

BUCURESTI - 23 martie 2020

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Teamdeals.ro este, in aceasta perioada dificila, mai aproape de utilizatorii sai. Pentru a preveni raspandirea coronavirusului echipa Teamdeals lucreaza de acasa si este cu sufletul aproape de utilizatori, oferindu-le posibilitatea de a comanda la domiciliu produsele de care au nevoie astfel incat sa trecem cu bine peste aceasta perioada dificila.

Teamdeals

Teamdeals

Statul in casa poate fi o povara pentru multe persoane, dar mai ales pentru cei care au copii. Stim cu totii cat de energici sunt acestia! Tocmai de aceea am creat campania #stamacasa pentru a le oferi oamenilor posibilitatea de a-si umple timpul liber din aceste zile cu activitati placute, care sa-i mentina activi si, de ce nu, sa-i deconecteze macar pentru cateva minute de la momentele tragice prin care trecem cu totii.

Totodata, prin campania #stamacasa Teamdeals.ro isi indeamna utilizatorii sa devina solidari si le cere sa respecte sfaturile autoritatilor si sa stea in acasa pentru a se proteja pe ei si pe cei dragi lor. Iesirile trebuie limitate in aceasta perioada doar pentru situatii de urgenta sau pentru cumpararea de alimente si medicamente.

Tocmai de aceea, pentru orice alt tip de cumparaturi online-ul este cel mai sigur in aceasta perioada. Asadar, daca esti in cautarea unor activitati care sa te ajute sa treci cu usurinta peste aceste zile iti punem la dispozitie o gama variata de produse din care sa alegi.

Si, pentru a-ti face cumparaturile mai usoare am pregatit o campanie speciala cu produse de care ai nevoie in casa. Intitulata sugestiv #stamacasa, campania cuprinde o serie de produse pentru bucatarie, jocuri pentru cei mici si cei mari, o sectiune de sport, dedicata celor care vor sa faca sport in confortul casei, o sectiune dedicata pasionatilor de gradinarit si una dedicata celor pasionati de gadget-uri si tehnologie. Fiecare categorie reprezinta un aliat de incredere in combaterea plictiselii.

Astfel vei putea nu numai sa-ti petreci timpul intr-un mod placut, dar vei reusi sa-ti descoperi noi pasiuni si, de ce nu, sa te redescoperi pe tine.

De ce este bine sa cumperi produse online in aceasta perioada? In primul rand pentru a evita zonele aglomerate si contactul direct cu alte persoane. Astfel te protejezi pe tine si pe cei dragi de infectia cu coronavirus. In plus, primesti produsele de care ai nevoie la usa ta, fara a fi necesar sa depui niciun efort.

Comanda online si #staiacasa!