Torturi şi prăjituri fără coacere şi fără zahăr rafinat

BUCURESTI - 12 aprilie 2021

Comunicat tip General in Sanatate, Sport, HoReCa

Torturile şi prăjiturile vegane, fără coacere şi fără zahăr rafinat au reuşit să atragă atenția multor amatori de bunătăți.

Torturi

Torturi

Nu mai sunt considerate extravaganțe culinare, ci mai degrabă deserturi gustoase şi sănătoase. Nu mai este un secret faptul ca zahărul este toxic şi afectează negativ  sănătatea, ba chiar este responsabil pentru cele mai agresive boli ale secolului. Şi totuși organismul uman are nevoie de gustări dulci, de prăjituri şi torturi care să răsfeţe simţurile.

 

Veganzza - deserturi fără zahăr, fără coacere

Veganzza aduce în atenție o varietate mare de torturi şi prăjituri elegante, cremoase, sofisticate obţinute din ingrediente naturale, fructe, legume și semințe. Deserturile ce poartă amprenta echipei Veganzza sunt obţinute fără coacere,  nu a au adaos de zahăr sau alți îndulcitori, sunt gustoase şi sănătoase. Prăjiturile obţinute din ingrediente nepreparate termic păstrează nutrienţii la cea mai înaltă valoare, deci sunt alternativele perfecte pentru copii şi adulții pofticioşi care doresc să se bucure de cele mai savuroase arome.

Prăjituri şi torturi pentru orice ocazie

Deserturile Veganzza sunt mai mult decât gustări fine sunt preparate cu estetică deosebită, cu miresme bogate ce fac cinste oricărui eveniment. Pot fi servite la masa de familie sau pot fi transformate în vedete ale cinelor dintre prieteni. Sunt colorate, parfumate și completează perfect mesele petrecerilor de nuntă, botez, majorat, zile de naștere, onomastice  sau orice alt eveniment. 

Când vine vorba de ocazii, varietatea mare de produse este un avantaj de care trebuie să ţii seamă. Torturile şi prăjiturile realizate în laboratoarele Veganzza nu sunt doar deserturi cu suflet, dar şi delicatese personalizate. Realizate din fructe, legume şi seminţe proaspete reușesc să impresioneze chiar şi cele mai pretenţioase gusturi.

Când sunt alese deserturi raw vegane sunt selectate arome inedite și combinaţii autentice. Aromele care pot captiva simțurile sunt cele de scorţişoară, ghimbir, fructe de pădure, mentă, ciocolată neagră, lime, busuioc, mango, zmeura, migdale, cocos, curmale, caise...Toate ingredientele încorporate în torturile şi deserturile fără coacere, fără zahăr Veganzza sunt de cea mai bună calitate, sunt selectate cu multă atenție, iar aceste detalii de simt şi se observă!