Acorns British Style Nursery a lansat campania de workshop-uri pentru parinti

BUCURESTI - 21 octombrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Acorns British Style Nursery a inceput campania de workshop-uri dedicate parintilor si specialistilor in educatia timpurie, abordand de la prima intalnire teme precum: programul de somn, regimul alimentar al copilului prescolar, programul de masa.

Programul de workshop-uri initiat de Acorns British Style Nursery se desfasoara regulat, o data la doua luni, si se adreseaza tuturor persoanelor interesate de metodele internationale folosite in educarea copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 ani.

Temele primului workshop au fost: programul de somn, regimul alimentar al copilului prescolar, programul de masa, cum se introduce un nou aliment in dieta copilului, cum poate fi convins copilul sa incerce noi feluri de mancare, precum si rezolvarea situatiilor specifice dezvoltate in implementarea acestor programe.

A fost discutata, de asemenea, importanta rutinei in programul copilului, necesarul de alimente al acestuia si rolul initierii in bucataria internationala, ca aspect al integrarii lui, ca individ, intr-o lume multiculturala.

Invitatii au analizat situatii concrete, au fost discutate tipuri de abordari si au fost alese modalitati corecte de a reactiona in cazul implementarii rutinei de somn si de masa pentru copiii prescolari.

Workshop-ul a fost sustinut de catre Fiona Dutu, cadru didactic britanic specializat in educatia timpurie, si Valentina Secara, educator si General Manager al Acorns si Baby Acorns.

Workshop-urile se desfasoara in locatia Acorns Britih Style Nursery din Bucuresti si sunt deschise tuturor celor interesati.

Despre Acorns British Style Nursery

Acorns British Style nursery alaturi de Baby Acorns fac parte din Fundatia Acorns si ofera educatie si ingrijire copiilor cu varsta cuprinsa intre 1 si 6 ani dupa metoda si programa britanica care are ca punct central individul si capacitalile sale. In acest sens, copiilor le este oferit un spatiu sigur, fericit si stimulator in care pot invata. Acorns ofera un serviciu exclusiv in limba engleza.
Fundatia Acorns
Valentina Secara
General Manager
0722 476 581
Tel/Fax: (021) 323 11 01
office@acorns.ro