A aparut primul numar al Etiquette Magazine!

BUCURESTI - 13 iunie 2012

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Pentru publicul aflat in cautarea celor mai noi si pertinente informatii, pentru cei ce apreciaza calitatea in toate formele ei, s-a lansat Etiquette Magazine , revista ce prezinta, intr-un stil propriu, original, povesti interesante ale oamenilor care fac ca lucrurile sa se miste in Romania intr-o directie progresista, cele mai interesante evenimente socio-culturale, tendintele din mediul de afaceri, cele mai viabile destinatii de shopping, cele mai atractive locatii turistice, cele mai noi stiri din moda, cultura , publicitate si cele mai potrivite locuri pentru a petrece timpul liber.

Dana Savuica, o femeie de succes si un om al momentului a acceptat invitatia de a fi protagonista copertei primului numar Etiquette Magazine, pozand cu gratie si raspunzand cu sinceritate intrebarilor ce au construit, in trei ore de interviu , cover-story-ul revistei.

Veti gasi in paginile revistei Etiquette interviuri cu personalitati, lideri de opinie si modele de urmat: caricaturistul si artistul neconventional Mihai Stanescu, gimnasta Alexandra Piscupescu, tanarul designer roman Alexandra Ghiorghie, Gerard Losson, francezul ce a crezut in potentialul de afaceri din domeniul modei in Romania, antreprenorul Ilie Cornea, stilistul vedetelor Florin Noje, Andrei Orban presedintele ONG-ului ecologist Environ sau criticul culinar George Butunoiu, alaturi de partenerul sau, David Contant.

In acest numar, tendintele in moda sunt oferite de Ego Men's Fashion Concept si Ermanno Scervino, iar sectiunea de Lifestyle prezinta ultimele noutati in materie de ceasuri si bijuterii.

Rubrica de business va propune barterul ca oportunitate de afaceri, va prezinta istoria de o jumatate de veac a Enel si va arata alternativa catre o lume mai curata pentru noi si generatiile viitoare cu ajutorul Environ.

La Dolce Vita reprezinta numele de cod pentru sectiunea care va rasfata cu mijloace de transport ultra-luxoase: autoturisme, motociclete, avioane sau yachturi.

Si, odata ce ati descoperit cele mai puternice si luxoase vehicule, veti afla din paginile Etiquette cele mai interesante destinatii turistice unde acestea va pot purta. Propunerile si recomandarile Etiquette va trimit in cele mai potrivite locuri, de la restaurant la cinema, de la concerte la librarie.

Tot din sfera entertainmentului de calitate, in revista Etiquette veti putea citi interviul cu regizorul si personajele principale din Las Fierbinti, comedia satirica plina de simboluri, echilibrul perfect intre realismul psihologic si parabola groteasca.

Umorul este apanajul oamenilor inteligenti, prin urmare acesta nu putea lipsi din paginile revistei Etiquette: ultima pagina este menita va a descreti fruntile.

Etiquette Magazine este o revista lunara, un produs al Etiquette Media , ce se adreseaza unui public elitist si isi propune, in primul rand, sa promoveze lucrurile de calitate "made in Romania".

Etiquette se remarca prin distributia directa a aproximativ 1500 de exemplare catre o baza de date formata din personalitati ale societatii romanesti. Incepand cu aceasta saptamana, revista poate fi achizitionata din locatiile Inmedio.

Lectura placuta!

www.etiquettemagazine.ro