De la fotografie la print : Epson Print Academy

BUCURESTI - 5 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

15 si 29 noiembrie sunt zile de retinut de orice fotograf, amator si profesionist deopotriva, dar si media-designer, layout-ist sau artist interesat sa inteleaga mai bine cum ajunge la rezultate memorabile in arta fotografica, dar si in print. Nenumarati fotografi nu au curajul sa investeasca in imprimante foto de calitate deoarece acest subiect este pentru ei inca tabu. Se tem de costuri mari pentru cerneala si hartie foto, nu stiu cum functioneaza cu exactitate o imprimanta, ce implica cumpararea ei. Prefera sa-si priveasca fotografiile pe monitorul computerului, fara sa-si dea seama ce pierd: frumusetea unui print.

De la fotografie la print : Epson Print Academy

Workshopul Epson Print Academy va invata sa intelegeti mai bine:

1. Cum se fotografieaza un portret de femeie frumoasa.
2. Cum se aranjeaza luminile de studio.
3. Cum se prelucreaza imaginile in Adobe Lightroom sau Apple Apperture.
4. Cum si cu ce se calibreaza monitorul.
5. Cum se realizeaza un profil ICC la imprimanta.
6. Cum functioneaza o imprimanta foto profesionala si care sunt setarile necesare in Photoshop pentru a 'scoate' un print pe care il puteti vinde clientilor.

Fiecare cursant va fotografia cu cel mai ravnit aparat, Nikon D3 si obiective pro, va 'incerca' lumina de la Elinchrom si Profoto, va prelucra imaginile la un Apple, va fi initiat in color-management cu aparatele top of the top de la X-Rite si va printa cu cea mai populara imprimanta foto, marimea A2+, care nu lipseste din niciun studio foto profesional din strainatate: Epson Stylus Pro 4880, cu 8 culori si sistemul Epson UltraChrome K3 si Vivid Magenta. Toata tehnica este pusa la dispozitie la Epson Print Academy de partenerii Action Concept: Adobe, Apple, Epson, Eizo, F64, Nikon, Wacom, X-Rite.
Trainerul in fotografie este Simion Buia, care a studiat in Germania, modelele de la o agentie de modeling profesionala, cateringul asigurat la restaurantul hotelului. In plus: veniti cu o fotografie RGB si veti fi rasplatiti cu alta, in CMYK.

Cost: 100 Euro (+tva)
Perioada: h10-18
Locatia: Hotel Lev Or, Bucuresti
Data: 15 sau 29 noiembrie.

Informatii suplimentare: www.printacademy.ro
Mobil: 0763 654 920

Despre Action Concept SRL

Action Concept este firma specializata in organizarea si sustinerea de workshopuri fotografice in Romania. In parteneriat cu firme de top din domeniul fotografic si nu numai, Action Concept doreste sa ofere doza necesara de profesionalism prin educatie tuturor celor interesati de fotografie in general.

Raluca Bogdan
Coordonator PR
office@actionconcept.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/action-concept-srl/de-la-fotografie-la-print-epson-print-academy