Epson Print Academy revine in 2009

BUCURESTI - 13 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Veti fotografia modelul invitat, veti afla cum si de ce se calibreaza monitorul, cum se prelucreaza o imagine pentru un (fine art) print. Veti afla care sunt cerintele de la un fotograf in Germania, iar in acest sens Simion Buia va va povesti din experienta sa. Veti afla si notiuni importante despre color-management, dar si despre drepturi de autor. Un workshop intensiv, asadar, la un pret adecvat recesiunii, de numai 200 Lei+tva

Epson Print Academy revine in 2009

Epson Print Academy (www.printacademy.ro) este un workshop extrem de util fotografilor, amatori si profesionisti deopotriva. Este unic in felul sau in Romania, deoarece aduce in fata ochilor tehnica de cea mai buna calitate in domeniul foto. La seminarul EPA toti partenerii organizatorilor, aduc 'piesele' lor de rezistenta. Nikon vine cu D3 si D300, Apple cu MacBook Pro, Adobe cu Lightroom, X-Rite cu echipament de calibarare, F64 cu lumini de la Elinchrom. Toate acestea pot fi testate de fotografi amatori si profesionisti, graficieni si alti pasionati de imagine.

Agenda:
• Shooting 90 minute cu DSLR Nikon D3 si Nikon D300.
• Tehnici de iluminare si setup-uri.
• Interpretarea si intelegerea Histogramei.
• Teorie in color-management/gamut, Adobe RGB si sRGB.
• Prelucrarea imaginii in Adobe Lightroom si Apple Aperture si pregatirea pentru print.
• Calibrarea monitorului.
• Calibrarea si obtinerea de profile a imprimantei Epson Stylus Pro 4880.
• Setari in Photoshop CS3.
• Pregatirea pentru print a fotografiei.
• Printare: controlul culorii si al rezolutiei.

Despre Action Concept SRL

Action Concept este firma specializata in organizarea si sustinerea de workshopuri fotografice in Romania. In parteneriat cu firme de top din domeniul fotografic si nu numai, Action Concept doreste sa ofere doza necesara de profesionalism prin educatie tuturor celor interesati de fotografie in general.

Inscrieri: www.printacademy.ro
Email: office@printacademy.ro
Intrebari: 0763 654 920

office@actionconcept.ro