Echipeaza-ti copilul de scoala cu rechizite scolare ieftine comandand online

BUCURESTI - 16 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Social, Internet

Mai noi rechizitele scolare iieftine s-au mutat online. Acum poti comanda ieftin si rapid la tine acasa zeci de produse ieftine.

papetarie

Piata evolueaza intr-un mod rapid.Acum ceva timp gaseai rechizitele scolare prin supermarketuri la preturi foarte bune.Mai noi rechizite scolare gasesti online mai ieftine ca in supermarket.Zeci de siteuri te asteapta cu o gama variata de produse.Online este mult mai simplu.Ai zeci de vantaje.Nu mai stai prin aglomeratie,cauti linistit produsele la tine acasa fara ca cineva sa te deranjeze.Poti plati cu cardul sau cash la livrare.Produsele sunt livrate a doua zi la tine acasa.Daca nu iti plac esti liber sa le returnezi in termen de 15 zile.Costul transportului este gratuit daca comenzi la o valoare de 150 RON.Pe langa ghiozdane,caiete,acuarele,creioane colorate poti cumpara si alte produse de papetarie pentru biroul tau.

Despre Activ papetarie

ACTIVam pe piata de papetarie si rechizite scolare din anul 1993. Incercam de fiecare data sa oferim cele mai bune preturi incat sa multumim mare parte din clientii nostrii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/activ-papetarie/echipeaza-ti-copilul-de-scoala-cu-rechizite-scolare-ieftine-comandand-online