Rezervariclub.ro - Rezervari si Oferte in cluburile din Romania

BUCURESTI - 23 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, HoReCa, Internet

RezervariClub.ro - tool-ul complet de management pentru locatia ta, locul unde oricine poate rezerva o masa sau cumpara un deal in cluburile din Romania !

Bestmusic.ro, cel mai vizitat site de muzica din Romania, lanseaza in ianuarie 2012 o platforma de rezervari si oferte in cluburile din toata tara sub egida www.rezervariclub.ro

Platforma isi propune sa fie un tool complet de management al locatiilor pentru managerii de club si o platforma unde oricine poate rezerva o masa, mai multe sau tot clubul alaturi de unul sau mai multe dealuri (reduceri) 24 din 24 !

Pe langa aceste facilitati, platforma va fi conectata cu Bestmusic.ro, Beatfactor.ro si METALHEAD.ro, iar managerii de club isi pot urca evenimentele direct pe siteurile noastre, pot sa-si promoveze locatiile prin campanii de bannere, pot trimite newslettere bazelor de abonati si multe multe altele. Utilizatorii pot chiar sa-si inchirieze un artist pentru petrecerea lor privata !

Asa ca daca esti un patron sau un manager de club, intra pe www.rezervariclub.ro, descarca prezentarea si contacteaza-ne ca sa intri cu locatia ta in baza noastra de date ca si Club Partener.Trei luni sunt gratuite iar preturile incep de la 10 euro pe luna.Pana una alta, Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi !Rezervariclub.ro, este un proiect Active Soft, publisherul WEB numarul unu in Romania.

Despre Active Soft

RezervariClub.ro este primul serviciu de rezervari si oferte pentru toate cluburile din romania