Ar putea un copil de 10 ani să inventeze următorul Uber?

BUCURESTI - 10 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Veniți să aflăm răspunsul la Târgul Micilor Antreprenori organizat de școala americană Acton Academy, care își va deschide filiala în România în această toamnă. Copiii își vor demonstra talentul antreprenorial și vor câștiga bani de vacanță.
Pe 23 iunie 2019, primul târg Acton Children’s Business Fair în România, va găzdui 40 de standuri ale copiilor antreprenori, în Parcul Otopeni, de la ora 10.00. Intrarea este liberă.

Acton Children's Business Fair

Acton Children's Business Fair

 "Aducem Acton Children's Business Fair în România pentru că este un eveniment care îmbină educația cu distracția. Copiii învață despre valoarea banilor și metodele prin care se pot obține aceștia (planificare, marketing, vânzare) într-un mod practic, relaxat, dar în același timp cu efecte imediate. Organizat la începutul vacanței de vară, târgul le oferă copiilor de 5-12 ani posibilitatea de a câștiga prin munca proprie o parte din banii de vacanță." 

Cristina Dogărel, fondator Acton Academy Bucharest

Copiii creează un produs sau un serviciu, își concep un brand și stabilesc o strategie de promovare, iar în ziua târgului deschid afacerea pentru clienții sosiți la târg. Copiii sunt singurii responsabili de amenajarea standului, vânzare și interacțiunea cu clienții, părinții fiind sfătuiți să îi ajute cât mai puțin.


La finalul evenimentului, cele mai inovatoare idei de afaceri, cel mai bun decor de stand si cea mai buna strategie de marketing vor fi premiate de organizatorii evenimentului, care desemnează un juriu alcătuit din reprezentanți ai școlii americane Acton Academy Bucharest, Primăria Otopeni (prin Centrul Cultural) și o parte dintre vizitatorii târgului.


Târgul organizat pe 23 iunie în Otopeni de Acton Academy face parte dintr-o rețea globală de astfel de evenimente marca Acton Children’s Business Fair. Acestea au  început acum 12 ani în Texas, SUA și au adus împreună până acum sute de copii antreprenori și mii de vizitatori.


“Tinerii de azi sunt antreprenorii și inovatorii de mâine. Târgul Acton Children’s Business Fair oferă copiilor ocazia de a-și întinde aripile antreprenoriale și de a avea un start timpuriu în lumea afacerilor de succes.” spune  Jeff Sandefer, fondatorul Acton School of Business și Acton Academy, școala care își va deschide filiala din România în acest an.


Pentru înscriere și detalii, accesați https://www.childrensbusinessfair.org/otopeni

Despre Acton Academy Bucharest

Acton Academy Bucharest functioneaza ca filiala independenta a Acton Academy Austin, SUA.
Scoala din Romania functioneaza ca scoala internationala, aplicand programa si metodele scolii din SUA.
Incepand cu Septembrie 2019, copii intre 5-10 ani vor studia in campusul scolii din Otopeni, la nivel "elementary school", conform sistemului de invatamant american. In urmatorii ani, scoala va face inscrieri pana la nivel de liceu, inclusiv.
Acton Academy Bucharest este acreditata IALDS (International Association for Learner Driven Schools) si in curs de avizare ca scoala straina in Romania, la Ministerul Educatiei.
Anual, toate școlile Acton Academy din lume organizează Acton Children s Business Fair, un târg pentru micii antreprenori, în cadrul căruia copiii își exersează abilitățile antreprenoriale.