Sensiblu lanseaza noua linie de dermocosmetice OXYANCE

BUCURESTI - 27 martie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Reteaua de farmacii Sensiblu a lansat pe piata romaneasca OXYANCE, primul brand propriu de produse dermocosmetice.

Dezvoltata impreuna cu specialisti in domeniu din Franta, gama dermocosmetica OXYANCE contine apa termala si este special conceputa pentru a proteja tenul impotriva poluarii si stresului din oras. Ingredientele active prezente in toate gamele sunt: glycofilm-ul, vitamina E, iedera si melisa. Dezvoltarea fiecarui produs este strict controlata de catre farmacisti si medici dermatologi. OXYANCE inseamna o linie care sustine un mesaj nou si o experiza stiintifica avansata.

„Sensiblu este o companie care s-a impus inca de la inceput prin produse si servicii inovatoare. OXYANCE este o gama de produse dermocosmetice care inglobeaza studii si teste de specialitate de peste doi ani, realizate in Franta. OXYANCE este un raspuns firesc pe care Sensiblu il da la nevoile din ce in ce mai specifice si sofisticate ale clientelor noastre, preocupate de ingrijirea profesionista a tenului in mediul urban”, spune Claudiu Opran, Director General Sensiblu.

OXYANCE se impune ca linie farmaceutica de noua generatie. Gama se insereaza perfect in universul credibil si riguros al farmaciei, cu formulele sale concepute pentru a actiona in deplina securitate. Ea se distinge printr-o prospetime si tonalitate noua care nu-i alterneaza deloc credibilitatea.

OXYANCE este un raspuns dermato-cosmetic simplu, dar precis. Aceasta inseamna ca pentru pentru fiecare tip de piele exista in linia Oxyance un raspuns bine adaptat la nivelul expertizei.
Exista 6 game de produse OXYANCE, fiecare fiind un raspuns la problemele pielii:
•Respect normal skin
•Reconfort dry skin
•Soothe sentive skin
•Rebalance combination skin
•Purify oily skin
•Combat skin ageing

Pentru lansare, OXYANCE se structureaza in jurul produselor esentiale de ingrijire. In timp, fiecare segment se va imbogati cu noi produse pentru un ritual de ingrijire, care va oferi raspunsuri si mai bine tintite pentru nevoile tenului dumeavoastra.
Programul complet de ingrijire pe care Oxyance il propune in prezent cuprinde:
•un produs de curatare
•un produs de ingrijire pentru zi
•un produs de ingrijire pentru noapte
•un produs contur de ochi

Toate produsle OXYANCE au facut obiectul unor teste de iritatie cutanata care garanteaza lipsa lor de nocivitate la contactul cu pielea. Toate formulele sunt testate pentru a reduce la minimum riscul de alergie. Gamele Oxyance nu contin parabeni, substante considerate controversate in mediile de specialitate.

Despre A&D Pharma

Despre SENSIBLU

Sensiblu, cel mai mare lant farmaceutic din Romania, face parte din grupul farmaceutic A&D Pharma. Sensiblu este singurul lant farmaceutic cu acoperire nationala si are 216 farmacii si magazine in 51 de localitati. Prima farmacie Sensiblu a fost deschisa in 1997 si a adus concept inovativ in Romania: health and beauty pharmacy.


Veronica Burlacu
PR Manager
Tel: 0726 301 572
E-mail: veronica.burlacu@adpharma.ro

veronica.burlacu@adpharma.ro