Sensiblu rasplateste fidelitatea cu o Toyota Yaris

BUCURESTI - 12 decembrie 2008

Comunicat tip General in Sanatate

Campania „Cardul Sensiblu iti recomanda o cura de premii” desfasurata de Sensiblu s-a incheiat odata cu inmanarea cheilor unui automobil Toyota Yaris. Castigatoarea marelui premiu este doamna Lucia Iliescu, in varsta de 59 de ani din Timisoara.

„Ma bucur foarte mult pentru acest premiu. Trec des pe la farmaciile Sensiblu si imi face placere sa revin pentru ca aici gasesc intotdeauna personal amabil si competent. Cu toate acestea nu ma asteptam sa castig. Va multumesc si ii sfatuiesc pe toti clientii sa isi faca card de fidelitate la Sensiblu pentru ca intr-adevar merita.”, a declarat castigatoarea marelui premiu.

Pe perioada campaniei, farmaciile Sensiblu au primit peste 200.000 de taloane participante la tragerea la sorti care a avut loc pe 3 decembrie 2008. Cura de premii recomandata de Sensiblu a cuprins 280 de pachete de produse de ingrijire si frumusete marcile Boots, Herbosophy, Oxyance, L’Occitane precum si premii speciale Toyota. Lista completa a castigatorilor va fi disponibila pe www.sensiblu.com

Cardul Sensiblu este singurul de pe piata farmaceutica pentru care clientii fideli pot opta pentru acumularea de puncte valorice sau pentru reduceri directe la achizitia produselor din farmacii. Sensiblu are in prezent 1.300.000 de clienti fideli posesori de carduri active de fidelitate care beneficiaza constant de promotii personalizate, oferte speciale si sfaturi sanatoase pentru ingrijirea sanatatii si frumusetii. Posesorii cardurilor Silver si Gold se bucura de beneficii suplimentare cum ar fi cadouri pentru ziua de nastere, reduceri suplimentare si invitatii la evenimente speciale.

Sensiblu este cea mai mare retea de farmacii din Romania, avand peste 200 de farmacii, fiind prezent in toate localitatile de peste 50.000 de locuitori. Clientilor sai fideli Sensiblu le ofera servicii de valoare adaugata si campanii periodice pentru prevenirea celor mai frecvente afectiuni, precum si un portofoliu extins de produse adaptat nevoilor pacientilor. Datorita noului concept de farmacie lansat de Sensiblu in 2008 clientii se bucura la Sensiblu de recomandari sanatoase din partea celor mai buni specialisti, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Despre A&D Pharma

Despre Sensiblu
Sensiblu este cea mai mare retea de farmacii din Romania, avand 216 farmacii care slujesc pentru ingrijirea sanatatii si a frumusetii pacientilor nostri in toata tara.
Veronica Burlacu
PR Manager
0726 301 572
presa@adpharma.ro