Cum alegem pentru copiii nostri tricicleta potrivita de la Bekid?

Sebes - 22 februarie 2016

Comunicat tip General in Afaceri

Cum alegem pentru copiii nostri tricicleta potrivita de la Bekid?

Primii ani din viata sunt probabil unii dintre cei mai importanti pentru dezvoltarea simturilor atunci cand vorbim despre copii. Odata cu inaintarea acestora in varsta, una dintre cele mai mari preocupari ale parintilor sunt acelea de a renunta la caruciorul pentru copii care in general este greu, iar dimensiunile acestuia il fac greu de depozitat si transportat. In aceste conditii, o varianta excelenta pe care o avem la indemana este achizitionarea unei triciclete pentru copii de la Bekid. Tricicleta este obiectul perfect de care orice copil are nevoie pentru a se putea dezvolta corespunzator si pentru a face ulterior trecerea la o bicicleta mult mai usor.

La ora actuala avem posibilitati aproape nenumarate avand in vedere ca magazinul cu produse pentru copii Bekid ne pune la dispozitie o varietate impresionanta de triciclete. Alegerea unei triciclete pentru copii nu mai ete o sarcina la fel de usora, asa cum era in urma cu cativa ani, iar acest lucru se datoreaza in principal diversitatii pe care o regasim astazi pe acest segment. In acest sens, iata cateva sfaturi utile de care puteti tine cont atunci cand vreti sa faceti cea mai buna alegere in acest sens.

Manerul este unul dintre aspectele de baza pe care trebuie sa le urmarim ca si parinti. Acesta este instrumentul care permite schimbarea directiei tricicletei. Recomandarea noastra este aceea de a lua in calcul alegerea unui maner cat mai confortabil si care sa va permita un grad de manevrabilitate cat mai ridicat.

Rotile sunt de asemenea un capitol caruia va trebui sa-i acordam atentie sporita. Rotile tricicletelor sunt in general construite fie din plastic fie din cauciuc. Unicul avantaj al rotilor din plastic este dat de faptul ca au costuri de productie mai ieftine deci si tricicleta va avea un pret mai accesibil. Plasticul insa este destul de zgomotos pe suprafetele mai putin netede si se toceste foarte usor. Cauciucul insa este un material destul de rezistent si nu produce zgomot.

Un alt aspect important sunt dotarile tricicletei. Recomandarea noastra este aceea de a alege o tricicleta cat mai simpla avand in vedere ca scopul principal al utilizarii acesteia este acela de a-l invata pe cel mic sa-si coordoneze foarte bine simturile. Accesoriile aditionale presupun cheltuieli aditionale.

Nu in ultimul rand insa, luati in calcul cadrul tricicletei. Chiar daca cele din otel sunt ceva mai grele, siguranta copilului este mult mai importanta in acest caz, motiv pentru care recomandarea noastra este sa le evitati pe cele din plastic pe cat posibil.

Bekid.ro este cel mai importamt magazin online cu produse pentru copiii in cadrul caruia puteti regasi o gama impresionanta de triciclete pentru copii la preturi speciale.

Despre ADA ONLINE

Agentia SEO TargetWeb - Agentie SEO full service, specializata in servicii de optimizare SEO on-page, crestere a vizibilitatii online, content marketing, growth hacking, link building, servicii de uzabilitate si optimizare a ratei de conversie si crestere naturala a vizibilitatii in retelele sociale. Agentia Target Web promoveaza cu succes peste 80 de clienti si peste 120 de site-uri. Pentru cereri de oferte si detalii despre serviciile oferite folositi numarul de telefon 0745636576

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ada-online/cum-alegem-pentru-copiii-nostri-tricicleta-potrivita-de-la-bekid