Excelez - 14-15 Mai - O expozitie de oferte educationale pentru dezvoltare profesionala si personala

Ramnicu Valcea - 3 mai 2011

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Cat de importanta este investitia continua (timp si/sau bani) in dezvoltarea personala in societatea de azi?
Excelez sustine investitia in educatie si dezvoltarea personala si profesionala.

Piata  DE DEZVOLTARE PROFESIONALA SI PERSONALA este la inceput, dar exista o tendinta de crestere foarte buna. S-a sesizat nevoia mare de piata, determinata in mare parte de vacuum-ul mare lasat in urma de scoala romaneasca si se incearca raspunsul la aceste nevoi. Este admirabil ca se intampla asta, declara Ana Maria Andronic, -  (avocat) Biris Goran, in cadrul unui Interviu acordat in exclusivitate pentru Excelez.

In acest context Excelez, in cadrul evenimentului din 14-15 Mai Intercontinental,  sustine investitia personala in educatie si in dezvoltare continua.

Te invitam astfel sa descoperi o gama larga de cursuri si oferte pentru dezvoltare profesionala si personala in zona Expozitie cursuri special amenajata  pentru publicul larg unde companii de renume isi vor prezenta ofertele de cursuri si programe pentru anul 2011.

Printre expozanti de oferte, cursuri si programe educationale 2011 ii veti gasi la eveniment pe: Fundatia Post Privatizare, Asociatia Empower, TÜV Rheinland Romania, Road Language Centre, Codecs,  Academia Credis, British Council, International House, Monteneo Investments, Life After Work, Agentia universitara de Francofonie, Yourway, Rentrop&Straton, Coaching Essence, SocioDrama, QS WorldGradSchool Tour.

Printre ofertele de cursuri si programe prezente la stand part: limbi straine, management, marketing, IT, leadership, vanzari, tehnici de negociere, antreprenoriat, dezvoltarea abilitatilor manageriale, project management, time management, public speaking, investitii, educatie non-formala, coaching etc.

Poti beneficia si de o scurta consiliere in cariera , simulari de interviuri in cadrul Career Corner, o analiza a cv-ului oferite de HART - www.hart.ro, in cadrul carora descoperi cum sa iti valorifici experienta profesionala acumulata. Asadar te asteptam cu cv-ul tau actualizat.

Te invitam la lectura in zona Book Corner,  un spatiu unde poti gasi  cele mai recente  aparitii pe piata si oferte de carti, audiobook-uri sau cd-uri. Printre expozanti: Okian, Curtea Veche Publishing, FPP- Fundatia Post Privatizare, Rentrop&Straton, Codecs, Editura Trei.

De asemenea, in cadrul sesiunilor de consiliere profesionala si persoanala ai oportunitatea de a intalni traineri si coachi de succes din Romania, cu care poti discuta iindividual despre gasirea unor strategii cheie pentru performanta ta in viata profesionala si personala.

QS WorldGradSchool Tour, vor fi si ei prezenti si te astepta in zona Expo cu sfaturi si informatii despre programele de studii disponibile, oportunitati de burse si povesti de succes ale romanilor care au studiat in strainatate.

De ce este importanta dezvoltarea continua?

- in primul rand pentru ca educatia primita in scolile/facultatile noastre nu pune accent pe dezvoltare personala aproape deloc, se limiteaza in mare masura doar la exersarea unor abilitati de memorare si reproducere,

-in al doilea rand pentru ca societatea de azi devine din ce in ce mai competitiva si pentru a face fata unei competitii trebuie sa te antrenezi constant si sustinut. declara Ana Maria Andronic - Biris Goran, in cadrul unui Interviu acordat in exclusivitate pentru Excelez

Daca nu depunem un efort continuu de a fi la curent cu ultimele descoperiri si tendinte in domeniul nostru de activitate riscam mentinerea nivelului de performanta la locul de munca si in timp poate duce la dificultati in angajare.

Printre invitati: Madalina Uceanu (careeradvisor.ro), Elena Marineci (Life after work), Vlad Stan (Seedmoney), Eduard Ezeanu, Ian Peatey, Rodica Obancea (successcoaching.ro), Dragos Nicolaescu (Visionary Business Consultants), Sandra Ghitescu (Life after work), Dragos Roua (Mirabilis Media NZ), Péter Barta -Directorul Executiv al Fundatiei Post-Privatizare, Ana Maria Andronic (Biris&Goran),  Claudia Jimeno Beltran (amaneser.ro), Liviu Plesoianu (rs.ro), Mihail Musat, Fundatia Calea Victoriei, Ionut Ciurea (Empower.ro).

Taxa de intrare/zi/persoana: 5 lei

Partenerul principal al evenimentului este Fundaţia Post-Privatizare (FPP) - cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. FPP este o organizatie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc – cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri – prin intermediulprogramelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatiii sociale a intreprinderilor.

Parteneri educationali: TÜV Rheinland Romania, Rentrop&Straton, British Council, Codecs.

Printre parteneri media: Capital.ro, Evz.ro,  9am, Wall Street, Ejobs, Best Jobs, Radio21, comunicatedepresa.ro, comunicatemedia.ro zona@it - TVR2, Rentrop&Straton,  Formare.Info, Hart.ro, Raluk.ro, Hotnews, startups.ro, Balaur.ro,  AIESEC, ASLS, EESTEC, ASER, LSRS, VIP, CROS, Motivonti.ro, Stiridebine.ro, EvenimenteStudentesti.ro, BestResource.ro, Smart Woman, Regielive.ro, BookBlog, Lumebuna.ro si multi altii.

"Daca ai impresia ca educatia e scumpa, atunci incearca sa vezi cum e ignoranta."~ Andy McIntyre

Investeste in tine!

Mai multe detalii pe www.excelez.ro sau la adresa contact@excelez.ro

Despre ADAM

Proiectele Excelez:
1. Excelez events - debuteaza cu cel mai nou eveniment educational pentru dezvoltare ta personala si profesionala - 14-15 Mai, Hotel Intercontinental.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adam/excelez-14-15-mai-o-expozitie-de-oferte-educationale-pentru-dezvoltare-profesionala-si-personala