Lansare pianocabinet.ro

BUCURESTI - 18 septembrie 2015

Comunicat tip General in Sanatate

Piano Cabinet , unul dintre cele mai moderne cabinete ortodontice din Bucuresti, anunta lansarea noului site de prezentare, ce poate fi accesat la adresa http://pianocabinet.ro

Lansare pianocabinet.ro

Designul noului site a fost astfel realizat incat sa ofere vizitatorilor - clienti sau potentiali clienti o experienta de navigare cat mai placuta, informatiile esentiale fiind disponibile la doar un click distanta, putand fi accesare rapid chiar si de cei neinitiati in mediul online.

Clinica Piano ofera clientilor sai o gama completa de servicii stomatologice, pornind de la profilaxie (detartraj si periaj, Air Flow), pedodontie (stomatologie pentru copii in Bucuresti), estetica dentara (fatete dentare din portelan, albire dentara profesionala), ortodontie ( aparate dentare pentru copii, aparate dentare pentru adulti si adolescenti precum si aparate dentare invizibile) si terminand cu servicii de chirurgie si microchirurgie.

Sarbatorim lansarea noului site cu o serie de oferte interesante pentru Dumneavoastra, clientii nostri, dupa cum urmeaza:

Fa-ti o albire dentara profesionala la Piano si beneficiezi de un voucher cadou cu care o cunostinta/un prieten isi poate albi dintii.


Daca esti student la Piano beneficiezi de o reducere de 10% la toate tipurile de aparate dentare disponibile in oferta noastra.


Doua aparate dentare la pret de unul! Daca iti plac aparatele dentare metalice, vino la Piano Cabinet cu un prieten si veti primi fiecare un aparat dentar la pret de unul.

Nu in ultimul rand, la Piano ai 10% reducere pe viata. La finalizarea unui tratament ortodontic complet, fiecare pacient primeste un card de fidelitate care ii ofera o reducere de 10 procente la toata gama de servicii.