ADCOS Romania - prezenta la TIMM 2005 Bucuresti

BUCURESTI - 8 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

ADCOS Romania, companie de software cu capital german si o experienta de peste 8 ani pe piata romaneasca si vestica, a participat, in perioada 2-4 iunie a.c, la TIMM 2005 - Targul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, desfasurat la Complexul Expozitional Romexpo, Bucuresti.

ADCOS Romania - prezenta la TIMM 2005 Bucuresti

Organizata de ANIMMC (Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie), expozitia s-a aflat anul acesta la a patra editie nationala, reunind sub egida sa peste 80 de firme din domenii precum tehnologia informatiei, consultanta, birotica, comunicare, banci etc., precum si institutii publice, guvernamentale, parteneri de dialog social ai ANIMMC, CCIRB etc.

"ADCOS Romania a prezentat, in cadrul standului propriu, solutiile sale profesionale de business si servicii de dezvoltare software / web. Participarea la TIMM 2005 vine sa imbogateasca experienta noastra de peste 8 ani de participari constante la expozitii de profil interne si internationale. Consideram acest gen manifestari ca fiind deosebit de pozitive pentru managementul firmelor care vor sa ofere pe piata produse / servicii competitive, conforme cu cerintele si nevoile pietei pe care o tintesc", a declarat Jan Opritz, Presedintele ADCOS Romania.

Solutia ADCOS de management al afacerii, de tip ERP, AIS - Advanced Integrated System, acopera integral toate departamentele de activitate ale unei firme: Financiar-Contabilitate, Resurse Umane si Salarizare, Monitorizare si Control Managerial (inclusiv prin web), Management Procese de Productie si/sau Servicii, fiind perfect compatibila cu legislatia romaneasca in vigoare.
Este folosita cu succes pentru managementul activitatii a peste 40 de firme din diverse domenii de activitate: productie, comert, transporturi, alte servicii.

Oferta ADCOS mai cuprinde: solutia CRM GoldMine pentru managementul relatiilor cu clientii, furnizorii si partenerii, solutii e-Learning si SFA - Automatizarea Fortei de Vanzari mobile.

Pentru acest an, ADCOS si-a propus sa mai ia parte la alte trei expozitii, toate consacrate domeniului IT&C: GITEX - Dubai, Systems Munchen si Binary - Bucuresti.

Despre ADCOS Romania

ADCOS Romania este unul dintre principalii furnizori de solutie informatica integrata pentru managementul afacerii (ERP). Pentru piata vestica, firma ofera inca din anul 1996 servicii profesionale software / web development.

Clienti ADCOS: AIRBUS, Armata Germana, EAO Elvetia etc.
Pentru informatii suplimentare: Valeria Virlan, PR Manager, www.adcos.ro, marketing@adcos.ro, tel.: 021 - 3200 108.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/adcos-romania-prezenta-la-timm-2005-bucuresti