Reprezentanta ADCOS Romania, prezenta pe CD-ul "Femei de succes din Romania"

BUCURESTI - 18 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Reprezentanta ADCOS Romania, Director de Marketing Mariana Duma, a fost aleasa sa reprezinte ANIS - Asociatia Nationala a Industriei de Software, www.anis.ro, pe CD-ul "Femei de Succes din Romania", alaturi de alte trei femei manager din industria de software.

Reprezentanta ADCOS Romania, prezenta pe CD-ul

CD-ul a fost lansat in cadrul celei de-a treia editii a Conferintei Femeilor de Afaceri, organizata in data de 13-14 mai, la Hotel Crown Plazza din Bucuresti, la care au fost invitate ca vorbitori personalitati de marca, din tara si strainatate.

Realizat de CIPE Romania (Center for International Private Enterprise, www.cipe.org), CD-ul a reunit nume sonore de femei de succes din top management, antreprenoriat si conducere a diferitelor asociatii de femei din Romania, atit din domeniul de business, cit si cel social.

Mariana Duma a primit aceasta nominalizare la scurt timp dupa primirea "Diplomei de Excelenta pentru contributia deosebita adusa la promovarea
imaginii domeniului IT&C din Romania" si totodata, numirea sa in Board-ul de Directori al altei asociatii puternince de software, ARIES, www.aries.ro.

Luind cuvintul la conferinta, ea a aratat faptul ca femeile sunt din ce in ce mai apreciate in functii de top management in majoritatea domeniilor de activitate din Romania, inclusiv al celor destinate pina nu demult exclusiv barbatilor, dind exemplul industriei de software in care activeaza.

"Femeile au dovedit in ultimii ani o capacitate manageriala cel putin egala cu cea a barbatilor, lucru aratat si de numarul mare de femei de succes in
posturi importante de conducere din Romania si chiar in numarul de femei care isi conduc singure propria afacere. Cred ca vremea in care barbatii ne vedeau doar ca pe "femei de casa" s-a dus de mult. Orice femeie trebuie sa aiba curajul sa aspire la locul pe care il merita, dovedindu-si valoarea profesionala alaturi de barbati".

Firma pe care o reprezinta, ADCOS Romania, este furnizor de AIS - solutie informatica integrata de tip ERP, "e-Project", solutie web de Project Management si de servicii de dezvoltare solutii software si web la cererea
clientilor.

Despre ADCOS Romania

Compania ADCOS Romania activeaza cu succes pe piata software din Romania inca din anul 1996. AIS, solutia ERP dezvoltata de ADCOS a fost implementata pana acum cu succes la peste 30 de firme romanesti din diverse domenii de activitate. Pentru piata externa (Germania, Austria, Elvetia, Italia, SUA), firma dezvolta produse si servicii web si software profesionale (servicii e-commerce etc). Produsul "E-Search" (e-Procurement B2B) a fost implementat, prin parteneri germani, la firme de renume mondial precum: AIRBUS, Agentia Spatiala Europeana, Armata Germana etc.

Pentru informatii suplimentare: Valeria Virlan, PR Executive, www.adcos.ro, marketing@adcos.ro, tel.: 021 - 3200 108.
marketing@adcos.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adcos-romania/reprezentanta-adcos-romania-prezenta-pe-cd-ul-femei-de-succes-din-romania