Locuinţe în programul Prima Casă cu preţuri începând de la 55.000 euro

BUCURESTI - 31 august 2009

Comunicat tip General in Constructii

Admi Construct SRL, companie activă în domeniul construcţiilor civile şi industriale, de renume pe piaţa românească, va finaliza în octombrie a.c. un ansamblu de locuinţe cu preţuri adaptate noilor cerinţe ale pieţii imobiliare.

Pe fondul nemulţumirilor generale cu privire la programul Prima Casa, există şi dezvoltatori imobiliari care fac eforturi de a se adapta noilor condiţii impuse de piaţă. Admi Construct a semnat recent un contract prin care se implică în construirea unui imobil de locuinţe în zona Ghencea, cu finalizare în octombrie a.c.

Amplasat într-o zonă uşor accesibilă cu mijloacele de transport în comun, imobilul este compus din subsol, parter, patru etaje şi al cincilea retras. Apartamentele au suprafeţe cuprinse între 55 şi 130 mp, iar preţurile încep de la 55.000 euro.

„Majoritatea companiilor active în domeniul construcţiilor au anticipat demararea lentă a programului Prima Casă, iar numărul relativ mic de dosare aprobate spre finanţare le-a confirmat aşteptările. Pentru că preţurile au atins deja pragul inferior, cea mai mare parte a dezvoltatorilor aşteaptă lansarea unor produse financiare alternative, de tipul creditului suplimentar. Alte companii, cu un grad mai mare de flexibilitate, au decis abordarea unei alte strategii, şi anume adaptarea din mers la nevoile existente. În condiţiile în care mai bine de 90% din total reprezintă imobile vechi, iar potenţialii consumatorii au început să îşi îndrepte atenţia spre acestea, noi ne implicăm într-un proiect nou, un ansamblu de locuinţe construite la standarde moderne şi cu un preţ avantajos pentru consumator. Este practic un proiect pilot, în funcţie de succesul căruia ne vom regândi strategia de piaţă şi parteneriatul cu dezvoltatorii imobiliari”, a declarat Adrian Leanca, directorul general al Admi Construct

Despre Admi Construct

Infiinţată în anul 2001, Admi Construct S.R.L. are ca domeniu de activitate construcţiile civile şi industriale. În 2003, compania îşi măreşte patrimoniul cu echipamente specializate pe tencuieli şi şape mecanizate, structuri şi faţade, acestea fiind şi principalul atu în materie de tehnică şi utilaje al firmei. În paralel cu echipamentele importate din Germania, Adrian Leanca, directorul general al Admi Construct, adoptă şi tehnica de lucru, profesionalismul şi modul de abordare al partenerilor de afaceri, fie ei potenţiali clienţi sau angajaţi.
Dintre cele mai importante proiecte imobiliare în care Admi Construct s-a implicat amintim
complexul rezidenţial Green Arcades, Complexul Rezindenţial „Cartierul Latin”, „Daniel Danielopolu”, „Moliere”, „The Status Residence”, „North Lane” (www.admiconstruct.ro )

Departamentul de Comunicare
Mob: 0744 771 801