Reparatii aer conditionat la domiciliul clientului

BUCURESTI - 6 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Este foarte simplu , stai acasa , venim noi la tine sa identificam problema apratului de aer conditionat daca acesta nu mai functioneaza in parametrii optimi sau daca doresti sa ii faci o revizie. Suntem la un click distanta.

reparatii aer conditionat - https://www.reparatii-aer-conditionat-bucuresti.ro/

reparatii aer conditionat - https://www.reparatii-aer-conditionat-bucuresti.ro/

Clima se schimba pe zi ce trece,  este nevoie de specialist in domeniul  HVAC, de aceea firma noastra sa axat pe ramura de reparatii aer conditionat, instalare sisteme de climatizare atat in Bucuresti  cat si in zonele limitrofe, Ilfov, Calarasi, Dambovita, etc…

Ne caracterizam ca fiind o firmă dinamică, tânără ce-și dorește ca fiecare lucrare efectuată să fie un real success pe termen lung scopul nostru este acela de a ne castigam client care vor fi aproape de noi de fiecare data cand acestia vor dorii sa mai repare un aparat de aer conditionat sau sa il intretina corespunzator prin serviciile de igienizare aer conditionat, revizie aer conditionat chiar si instalare aer conditionat.

Asigurăm în primul rând service aer conditionat cu scule profesionale special concepute pentru instalarea si intretinere in mod profesional a aparatelor de aer conditionat.

Executăm lucrările care vor dainui in timp , într-un mod profesionist și cel mai important in cel resposabil. Toți angajatii  noștrii au atestate în domeniu frigotehnic  si sunt fermi pe pozitiile de depanatori de aprate de climatizare.

Putem  incheia contracte pentru inspectii de buna functionalitate a aparatelor de aer conditionat si inspectii tehnice periodice, precum si service.

In concluzie, indiferent ce problema ati avea la aparatul de aer conditionat, nu ezita sa ne contactezi si in mod sigur veti avea dovada seriozitatii profesionalismului echipei noastre!

Avand o experienta semnificativa in lucrari de instalatii, firma noastra executa service pentru aparate de aer conditionat de orice model. Executam si depanam montaj pentru aparate de aer conditionat de la aparate foarte vechi pana la cele mai noi si mai performate aparate aparute pe piata.

Pentru a prelungi durata de viata dar si pentru functionarea in parametrii normali, un aparat de aer conditionat trebuie intretinut, verificat si curatat.. Odata cu instructiunile de folosire, echipa noastra va va oferi si sfaturi de intretinere pentru aparatul de aer conditionat. In principal, intretinerea aparatelor de aer conditionat, presupune curatarea periodica a filtrelor si igienizarea completa a unitatii interne  dar si verificarea celorlate componente ale acestora.

Pentru mai multe detalii puteti accesa sectiunea blog de pe site-ul nostrum, acolo veti gasi chiar si informatii cum sa va intretineti cat mai bine aparatele de climatizare.