Moda italiana haute-couture la Ateneul Roman

BUCURESTI - 3 iulie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Invitata speciala a show-ului a fost fiica cea mica a Presedintelui, Elena Basescu, care a prezentat pentru Gai Mattiolo

Sambata, 1 iulie a.c., a avut loc in foaierul Ateneului Roman un spectacol de moda italiana “Moda e musica sotto le stelle”, ce a durat aproape 1 ora si jumatate (09.00-22.30). Organizatorul acestui eveniment a fost societatea ADV Communication.
Au fost prezentate creatii ale designer-ilor italieni haute-couture: Fausto Sarli, Anton Giulio Grande, Gianni Calignano, Ettore Bilotta, Renato Balestra, Marella Ferrera, Lorenzo Riva, Gai Mattiolo, pentru prima oara in forma oficiala in Romania. Designer-ul italian Ettore Bilotta a fost prezent in persoana si a vorbit in cadrul conferintei de presa de joi, 29 iunie.
Prezentarile de moda de moda au alternat cu momente muzicale publicului spectator de catre formatia PROCONSUL, de un duo celebru de balerini americani, Patrick King si Johan King-Silverhault precum si de artistii de la Circul Globus din Bucuresti.
Din public au facut parte figuri constante ale vietii mondene, Irinel Columbeanu impreuna cu Monica Gabor, Cristina Marin, Floriana Jucan, Ioana Basescu precum si reprezentanti ai diplomatiei, Ambasadorul Italiei la Bucuresti, Daniele Mancini impreuna su sotia, Ambasadorul SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman impreuna cu familia. La eveniment au participat si reprezentanti ai unor importante companii italiene.
Surpriza rezervata de catre organizatori a fost prezenta Elenei Basescu in postura de model. Elena a prezentat o superba rochie neagra, semnata Gai Mattiolo.
Evenimentul se doreste o intalnire constanta in peisajul monden romanesc.
Sponsorii platinum ai evenimentului, desfasurat sub patronajul Ambasadei Italiene si a Primariei Municipiului Bucuresti, au fost: Banca Italo-Romena, Enel Romania, Euroholding. Sponsori gold: Pirelli, Tulip Inn, Asigest, Lumberjack.

Despre ADV Communication

Prezentare de moda la Ateneul Roman
ADV Communication
info@advcommunication.ro