Advantage Software Factory (ASF) a lansat AnytimeCRM 4.0.

BUCURESTI - 17 iulie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Advantage Software Factory (ASF) a lansat noua versiune AnytimeCRM 4.0, care se aliniaza viziunii ASF de a oferi companiilor software de calitate, cu ajutorul caruia sa-si serveasca clientii cat mai bine.

Advantage Software Factory (ASF) a lansat AnytimeCRM 4.0.

AnytimeCRM este un sistem integrat pentru managementul relatiilor cu clientii care ajuta departamentele de suport clienti si vanzari sa atraga clienti noi si sa extinda vanzarile la cei existenti, in conditiile scaderii costurilor de operare si oferirii unor servicii de calitate.

Disponibila cu 3 luni mai de vreme decat planificarea initiala, noua versiune aduce module noi si versiuni superioare ale functionalitatilor existente.

“AnytimeCRM 4.0 a crescut pe baza experientei castigate in implementare si pe baza recomandarilor clientilor nostri. Cu ajutorul noii versiuni in proiectele noi, durata de implementare se poate reduce cu pana la 20% prin capabilitatil de modelare superioare a proceselor de business. “ Stefan Paun – Director General ASF

Pentru ca durate mai scurte de implementare inseamna costuri mai mici, clientii care vor alege AnytimeCRM 4.0 vor beneficia de un time-to-market superior in conditiile scaderii costului initial de achizitie.

Din perspectiva functionalitatilor complet noi sunt de remarcat in mod special Anytime Analytics si versiunea web a modului de Sales Force Automation dar si o modalitate de licentiere mai flexibila.

• Anytime Analytics

Bazat pe tehnologia BI de la Oracle Anytime Analitycs (anterior Siebel Analytics) completeaza suita de module a AnytimeCRM.

In acest moment se poate spune ca ecuatia AnytimeCRM a mai primit un nou membru astfel incat:

AnytimeCRM = AnytimeSales + AnytimeSupport + AnytimeAnalytics

Pentru managementul departamentelor de vanzari si support, lipsa informatiilor de sinteza face dificila si uneori imposibila intelegerea imagiinii de ansamblu a afacerii si a evolutiei acesteia.

Fata de rapoartele operationale care inseamna de multe ori liste lungi, greu de interpretat si cu un minim de informatii de sinteza, AnytimeAnalytics prezinta informatii de sinteza care ajuta managementul operational si superior sa ia decizii rapide in cunostinata de cauza.

Ca sa puteti lua decizii in timp real Anytime Analytics va ofera imaginea activitatii companiei sub forma de grafice, dashboard-uri, liste structurate disponibile sub umbrela unui portal de raportare.

Pe baza informatiillor disponibile in Anytime Analytics managementul poate identifica acele semnale de alarma timpurii cu privire la posibilele probleme viitoare si in conescinta poate lua decizii cheie in timp util.

• Sales Force Automation – Vesiunea Web

Intr-o firma in care activitatea de vanzari este desfasurata in cel mai mare procent in teren, sau exista o retea de parteneri cu care vrem sa lucram impreuna in procesul de vanzare, atat personalul care lucreaza in vanzari ( vanzator, personal de suport) cat si managerii de vanzari doresc un acces simplu si rapid la modulele CRM utilizand doar o conexiune la internet.

Fata de versiunea anterioara a portalului web AnytimeCRM, in noua versiune sunt disponibile pe web datele de clienti si contacte, interactiunile cu clientul, lead-uri, oferte si foarte important rapoarte.

Cu ajutorul versiunii web agentii de vanzari si managerii pot accesa de oriunde aplicatia si pot urmari in orice moment rapoartele de activitate.


• Alte functionalitati:

Noua versiune aduce un numar de peste 50 functionalitati noi sau imbunatatite.
Pentru a le afla va invitam sa vizitati anytimcrm.ro sau sa solicitati un workshop personalizat in care descoperiti cum va poate ajuta Anytime sa coordonati activitatile de vanzari si suport pentru atingerea obiectivelor companiei dumneavoastra.


Despre Advantage Software Factory

Anytime a fost ales ca solutie pentru managementul relatiei cu clientii de catre:
ICG, CBRE Eurisko, Century 21, KIWI Finance, EOS KSI, Danubius Exim, Business Results.

www.anytimecrm.ro
sales@asf.ro