Porsche Bank - un an de success pe piata finantarilor auto din Romania

BUCURESTI - 28 octombrie 2005

Comunicat tip General in Banci / Asigurari

Octombrie, 2005 - Porsche Bank Romania aniverseaza 1 an de cand isi desfasoara activitatea si pe piata noastra.

In 1999, Grupul Financiar Porsche intra si pe piata romaneasca, o data cu infiintarea Porsche Leasing Romania. In 2003, se stabileste in Romania si Porsche Broker Asigurari, pentru ca in 2004 sa se deschida Porsche Bank Romania SA.

Porsche Bank se pozitioneaze ca fiind “prima banca auto din Romania”. Know-how-ul, renumele Grupului Financiar Porsche in domeniul finantarilor auto si actionariatul puternic fac Porsche Bank Romania o banca specializata de incredere.

Porsche Bank Romania ofera clientilor sai o serie de avantaje si servicii unice. In primul rand, ei se bucura de rapiditatea sistemului “one-stop-shop”, adica pot gasi intr-un singur loc toate serviciile de care au nevoie pentru achizitionarea unei masini. Produsele Porsche Bank Romania sunt flexibile si competitive. Pe tot parcursul derularii contractului, se ofera consultanta specializata. Un alt avantaj direct este acela ca Porsche Bank Romania colaboreaza strans cu importatorul Porsche Romania si cu reteaua de dealeri a acestuia.

Porsche Bank Romania ofera o gama larga de produse si servicii, special create in functie de nevoile clientilor sai. Concret, Porsche Bank Romania ofera: credite auto pentru persoane fizice si juridice, depozite pentru persoane fizice si juridice, conturi curente, produse financiare pentru dealeri, etc. De

curand, Porsche Bank Romania a lansat pe piata si Depo-Credit, un mix intre un produs de creditare si unul de economisire pentru persoanele fizice care vor sa achizitioneze un autoturism. Un produs configurat exact pe masura necesitatilor clientului.

O lata noutate o reprezinta INTERNET BANKING-ul, un sistem prin intermediul caruia clientii Bancii pot accesa de la distanta un portofoliu de produse si servicii bancare, astfel incat tranzactiile curente vor putea fi derulate fara necesitatea deplasarii la sediul Bancii. Este un sistem care asigura accesibilitate, confort si rapiditate.

Acum, la aniversarea unui an de activitate in Romania, Porsche Bank isi propune pentru viitor: mentinerea pozitiei de lider pe piata finantarilor auto si completarea gamei de produse si servicii financiare oferite. Toate acestea, conform sistemului de valori si standardelor Organizatiei Porsche.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adventure/porsche-bank-un-an-de-success-pe-piata-finantarilor-auto-din-romania