Adwork isi lanseaza noul site

BUCURESTI - 29 iulie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand cu luna iulie 2009, Adwork Services, agentie de publicitate full service, isi recontureaza identitatea prin lansarea unei noi versiuni a site-ului www.adwork.ro. Cu un design nou, modern si prietenos, cu o functionalitate mult imbunatatita, site-ul are ca scop promovarea celor mai recente proiecte, prezentarea realizarilor profesionale dar si a celor mai noi si importante stiri.

Adwork isi lanseaza noul site

De aproape un an echipa Adwork s-a mutat intr-un nou sediu, unde se gaseste si studioul audio dar si buticul de creatie. Aceasta schimbare aduce o mai mare flexibilitate, un timp de executie mult mai scurt si o calitate superioara a serviciilor oferite catre clienti. Se ofera asadar, solutii pentru toate solicitarile pe care le au clientii ce intra in agentie.

“Amploarea proiectelor la care am lucrat in ultima vreme, precum si solicitarile tot mai punctuale venite din partea clientilor nostri, ne-au obligat sa ne perfectionam si sa ne dezvoltam tot mai mult. De aceea, incercam sa achizitionam cat mai des echipamente proprii (de productie, echipamente audio, lumini, etc.). Avem pe langa noul site si noul sediu si o echipa creativa si experimentata, ce poate raspunde rapid oricaror solicitari.” a declarat Alexandra Banciu, account manager la Adwork.

Despre Adwork

Adwork este o agentie de publicitate full service, cu o experienta de peste noua ani in spatiul media romanesc, fiind specializata in organizarea de evenimente si campanii de comunicare interna. De asemenea, printre serviciile oferite de agentie se regasesc: productia publicitara, productia TV, implementarea campaniilor de PR, media strategy, media planning & buying. Din portofoliul de clienti al Adwork fac parte: Petrom EP, Kia Motors, LeasePlan, sau Colina Motors, Le Manoir si altii.

Alexandra Banciu
alexa@adwork.ro
office@adwork.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/adwork/adwork-isi-lanseaza-noul-site