Growing Together - masa rotunda anuala a AFIT Romania

BUCURESTI - 12 iunie 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Administratie Publica, Afaceri, Juridic

In data de 19 mai 2012, Asociatia Firmelor de Interpretariat si Traduceri din Romania - AFIT Romania a organizat o masa rotunda in cadrul careia reprezentantii firmelor de profil au analizat principalele programe de traducere, au discutat despre impactul retelelor social media asupra domeniului si au identificat principii si valori profesionale comune.

masa rotunda Growing Together 2012

Dorinta de a CRESTE IMPREUNA a atras la evenimentul organizat de AFIT Romania 50 de reprezentanti ai companiilor de interpretariat si traduceri, interesati sa se cunoasca mai bine si sa afle noutati privind programele software pentru traducerile asistate de calculator, care îmbunatatesc calitatea si viteza procesului de traducere.

La eveniment, reprezentantii producatorilor MEMOQ, TRADOS si TRANSIT au prezentat caracteristicile fiecarui program, au discutat despre functionalitatile comune, dar si despre elementele diferentiatoare si au incercat sa raspunda intrebarilor profesionistilor din domeniu.

Andrei Rosca, director general al agentiei Spada, a facut o trecere in revista a principalelor canale social media care se potrivesc cel mai bine strategiilor business-to-business. Cu aceasta ocazie, s-au prezentat limitele, avantajele si oportunitatile date de acest tip de marketing.

In cadrul sesiunilor de networking destinate unei mai bune cunoasteri a companiilor din domeniu, participantii au putut identifica bune practici si valori etice comune, capabile sa reuneasca si sa consolideze o comunitate profesionala larga.

Cu acelasi prilej, AFIT ROMANIA a prezentat proiectele sale de interes major pentru domeniul în care asociatia activeaza, precum si rezultatele unei cercetari de piata pe care a efectuat-o recent si care contureaza o viziune de ansamblu asupra evolutiei acestui sector de activitate.

Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului sau pot fi obtinute telefonic sau prin e-mail la datele de contact.

Evenimentul a beneficiat de sprijinul sponsorilor: MemoQ, SDL Trados, Transit, Cramele Oprisor.

Cristina Panait,

Presedinte AFIT Romania

Despre AFIT Romania

AFIT Romania (Asociatia Firmelor de Interpretariat si Traduceri) este unic reprezentant al Romaniei in EUATC. Din noiembrie 2010, AFIT Romania si ABTR s-au reunit intr-o singura organizatie. Infiintata in 2005, AFIT Romania are ca misiune dezvoltarea pietei de interpretariat si traduceri prin orientarea acesteia catre serviciile de calitate asigurate de companii profesioniste. AFIT Romania a elaborat un Cod de etica si are in lucru un Cod de bune practici si un Ghid al cumparatorului.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/afit-romania/growing-together-masa-rotunda-anuala-a-afit-romania1