CURSURI DESCHISE, organizate in Bucuresti si in Brasov in perioada octombrie – decembrie 2005 de AFP MKT.

BUCURESTI - 30 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Cursurile sunt destinate pregatirii profesionale a celor care doresc sa isi formeze, testeze sau sa isi perfectioneze cunostintele in aceste domenii.
LOGISTICA, SUPPLY CHAIN MANAGEMENT, ACHIZITII SI STOCURI, OPERATIUNI SI PROGRAMARE A PRODUCTIEI, DEPOZITE, TRANSPORT SI DISTRIBUTIE

Bucuresti: 12-13 noiembrie Managementul Logisticii si Supply Chainului
19-20 noiembrie Managementul Achizitiilor si Stocurilor
26-27 noiembrie Managementul Depozitelor
3-4 decembrie Managementul Transporturilor
10-11 decembrie Managementul Operatiunilor si Programarii Productiei

Brasov:22-23 octombrie Managementul Logisticii si Supply Chainului
5-6 noiembrie Managementul Achizitiilor si Stocurilor

Participanţii pot fi: persoane care îşi desfăşoară activitatea în aceste domenii, persoane care intenţionează să dobândească competenţele necesare angajării într-o companie in care activitatea de baza trebuie dezvoltata cat si directori de companii sau cei din managementul executiv.

Cateva dintre obiectivele cursurilor:
-intelegerea si exersarea notiunilor de baza prezentate
-impactul managementului acestora asupra profitabilitatii si succesului companiei
-descrierea elementelor functionale specifice implicate, descrierea unor metode si instrumente moderne de analiza pentru implementarea si optimizarea SC,
-avantaje si dezavantaje pentru decizia “Make or Buy” in logistica
-familiarizarea cu principalele instrumente de evaluare, monitorizare si îmbunatatire a performantei
Structura cursurilor este modulara, astfel încât programa de pregătire acopera toată problematica activităţii de logistica.

Cursurile combina o serie de tehnici care au ca scop furnizarea de informaţii, stimularea gândirii creatoare, schimbul de idei, dezvoltarea capacităţii de elaborare a unui proiect pe baza cunoştinţelor dobândite, s.a., prin: prezentare teoretica, exercitii aplicative individuale si pe echipe, discutii, studii de caz, simulari.

Programul este susţinut de traineri cu pregătire teoretică şi practică solidă, cu implicare directă în managementul companiilor de logistică şi transport , care au o mare experienta pedagogică.

Despre AFP MKT srl

AFP MKT a dezvoltat un numar de subiecte in domeniul logisticii, pentru fiecare in parte pregatind un set de concepte pe baza caruia se construieste materialul in functie de forma de sustinere a cursurilor.

Cursurile sunt interactive, se utilizeaza metode moderne de invatare si prezentare, cu un bun echilibru intre componenta teoretica si cea practica.

Rucsandra DUMITRESCU
MARKETING DEPARTAMENT
Tel./Fax: 031.40.56.283
Mobil:0745.522.213