Inregistrare marci comunitare.

BUCURESTI - 1 februarie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Bucuresti 01 Februarie 2005 – AGENTIA de PROPRIETATE INDUSTRIALA – APIA SRL, agentie specializata ofera pachete de servicii nominalizate in scopul protejarii-promovarii produselor (serviciilor) societatilor interesate in perspectiva aderarii la Uniunea Europeana a Romaniei.

Inregistrare marci comunitare.

OPORTUNITATE EXCELENTA – inregistrare ’’Marci Comunitare’’
In 21 iunie 2004 Uniunea Europeana a supus la OMPI Geneva instrumentul de aderare la Protocolul de la Madrid privind inregistrarea internationala a marcilor. Aderarea a stabilit o legatura intre Protocolul de la Madrid si Marca comunitara . Aceasta legatura face posibila afacerilor sa profite de pe urma avantajelor Marcii Comunitare prin intermediul sistemului Protocolului de la Madrid si vice-versa. Aderarea are efect de la 1 octombrie 2004.

Despre Agentia de Proprietate Industriala - APIA SRL

AGENTIE SPECIALIZATA, firma noastra ofera celor interesati o gama larga de servicii privind inregistrarea, evaluarea, protejarea, promovarea marcilor de produs si servicii, marcilor sonore, marcilor tridimensionale, numelor comerciale, numelor de domenii, indicatiilor geografice etc., asistand si reprezentandu-si clientii in obtinerea, apararea si valorificarea drepturilor in proprietate industriala in Romania si in plan international.

Monica Visalom – Consilier P.I.
S.C.AGENTIA DE PROPRIETATE INDUSTRIALA – APIA S.R.L.
Str.Romancierilor nr.5, sector 6 – Bucuresti
(adresa de corespondenta : OP 23 CP 11)
tel/fax : (021)778.31.00
office@mark-apia.ro