Ia-ți permisul tău de ambarcațiune de agrement! Dă startul la vacanța!

BUCURESTI - 12 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Academia de Navigație Enjoy Sailing se gândește la prestigiul, finanțele și bucuria ta de a naviga cu acte în regulă. De ce să fii un simplu șofer, când poți fii un mare navigator pe apele mării?

Absolventi Scoala de Navigatie Enjoy Sailing

Absolventi Scoala de Navigatie Enjoy Sailing

 Alege una dintre cele mai serioase și profesioniste școli nautice, Enjoy Sailing. aici găsiți oameni pasionați de ceea ce fac, cu dăruire pentru munca lor, o flotă de ambarcațiuni performante și materiale ajutătoare bine structurate și organizate. 

Enjoy Sailing

 

Ia-ți permisul tău de ambarcațiune de agrement!

Dă startul la vacanța!

Deși vara abia a debutat, cu o vreme așa de călduroasă simțim deja că suntem la jumătatea ei, chiar dacă din când în când ne mai sâcâie câte o ploicică. Gândul la mare, la soare, la Deltă, la plimbări cu barca în larg, la explorarea unor zone izolate și liniștite ne bântuie de ceva vreme. Chiar dacă o călătorie cu yachtul personal nu este o opțiune pentru mulți dintre noi, plăcerea merită savurată!

Cine nu visează să navigheze în largul apelor, departe de civilizația zgomotoasă. Iar dacă ești și un mare iubitor de aventură, de natură și de încercări îndrăznețe, de ce să nu îți impresionezi prietenii, moleșiți de căldura plajelor și de lâncezeala din după-amiezele toride cu o invitație la o plimbare inedită cu o ambarcațiune selectă. A ta sau nu, cine conduce primește laudele. Iar cum conduci poate face diferența între tine și un skipper plictisit.

Și dacă ți-am stârnit orgoliul și interesul, de ce să nu încercam să facem lucrurile sa meargă ca pe ape.

De aceea, în continuare vă oferim răspunsuri la câteva întrebări esențiale legate de obținerea unui astfel de permis:

 

1. De ce ai nevoie întâi și întâi pentru a te apuca de așa ceva?

De curajul de a începe, de a încerca și de a învăța ceva ce face diferența între tine și ceilalți.

 

2. Ce trebuie să aduci pentru a începe cursurile?

Un dosar care să conțină:

Aviz medical – apt pentru a conduce ambarcațiuni;

Aviz psihologic;

Copie buletin;

Copie diplomă de studii;

4 poze tip pașaport.

 

3. Ce opțiuni ai atunci când te decizi să faci un astfel de curs?

La fel ca și în cazul permisului auto și în acest caz exista mai multe categorii:

Categoria A ce permite titularului să conducă ambarcațiuni de agrement pe orice căi navigabile interioare și în toate zonele maritime (mare teritoriala, zona economică exclusivă, zona contiguă, mare liberă);

Categoria B (24 mile) permite posesorului să conducă ambarcațiuni de agrement în zone maritime ce nu depășesc distanța de 24 de mile marine (1Nm=1.852 Km), față de mal;

Cursuri de navigație Categoria C (6 mile) ce permite titularului să poată conduce ambarcațiuni de agrement în zone maritime ce nu depășesc distanța de 6 mile marine față de țărm;

Cursuri de navigație Categoria D permite titularului să conducă ambarcațiuni de agrement pe cai navigabile interioare, respectiv râuri, lacuri, fluvii, Delta;

Cursuri de navigație categoria S oferă titularului dreptul de a conduce ambarcațiuni de agrement cu vele.

 

4. Unde poți face astfel de cursuri, găsi profesori experimentați și materiale ajutătoare?

Alege una dintre cele mai serioase și profesioniste școli nautice, Enjoy Sailing. aici găsiți oameni pasionați de ceea ce fac, cu dăruire pentru munca lor, o flotă de ambarcațiuni performante și materiale ajutătoare bine structurate și organizate.

 

5. Unde se susține examenul final?

Examenul se susține la ANR – Autoritatea Navală Română.

 

Dacă ați urmat toți pașii de dinainte și ați pregătit dosarul pentru examen, finalul poveștii este cu siguranța cel fericit!

Vă așteptăm cu drag la Cursuri permis barcă!

Pentru informații suplimentare și înscrieri ne găsiți la 021.9876