Servicii de depozitare mobilă

BUCURESTI - 23 decembrie 2021

Comunicat tip General in Afaceri

Aveți o ofertă foarte avantajoasă pentru vânzarea locuinței dumneavoastră? Ați găsit o persoană care va oferit un preț foarte bun și nu vreți să pierdeți această oportunitate?
Nu trebuie să ratați astfel de ocazii deoarece există soluții pentru lucrurile și mobila dumneavoastră, indiferent cât vor dura lucrările de amenajare a noii locuințe.

Servicii de depozitare mobilă

FastMoving.ro este o firmă românească cu sediul în București, care oferă de mult timp servicii foarte diverse de mutări și transport mobilă în țară sau în străinătate. Mulți clienți preferă serviciile acestei companii, mai ales atunci când doresc să își schimbe locuința sau sediul companiei. Oferta este interesantă și foarte avantajoasă deoarece, într-un singur loc, există mai multe opțiuni: servicii de mutare mobilă sau obiecte personale diverse, servicii de demontare și montare mobilă, servicii de împachetare și despachetare, servicii de depozitare mobilă, servicii de debarasare mobilă și servicii de curățenie.

Oferta companiei pentru servicii de depozitare mobilă

În oferta companiei FastMoving.ro sunt incluse servicii avantajoase de depozitare mobilă. Termenul pentru depozitare poate fi scurt sau lung, în funcție de solicitările clienților, bineînțeles. Aceste servicii se adresează persoanelor care nu se pot muta imediat în locația nouă.

Spațiile de depozitare sunt moderne, foarte bine întreținute și sunt bine supravegheate cu ajutorul unor camere performante de urmărire. De asemenea, paza locațiilor respective, este asigurată cu ajutorul unei firme specializate de pază. Deci, lucrurile dumneavoastră vor fi în siguranță deplină.

O altă facilitate pe care firma aceasta o oferă este următoarea: când decideți să mutați mobila și obiectele depozitate în spațiile firmei, transportul va fi realizat de companie!

Alte servicii la fel de utile

FastMoving.ro nu este doar o companie dedicată serviciilor de  depozitare mobila Bucuresti sau serviciilor de mutare și transport mobilă în țară sau în străinătate. O altă ofertă foarte utilă de servicii este cea de debarasare mobila, moloz și materiale de construcții rămase în urma renovărilor și zugrăvelilor. La acestea mai puteți adăuga „neprețuitele” servicii de curățenie, pe care compania le mai oferă.

Există situații în care foștii proprietari nu doresc mobila veche sau există situații în care în noua locație există mobilă lipsită de importanță.

Pentru acest lucru, formați numărul de telefon postat pe site și solicitați o echipă care se va deplasa la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba. Toate serviciile furnizate de această companie sunt profesionale și foarte avantajoase.

Spre exemplu, FastMoving.ro este una dintre puținele companii din România care realizează mutări și servicii de transport la orice oră din zi și din noapte. Serviciile de consultanță sunt complet gratuite aici, personalul este foarte amabil și se pricepe foarte bine la mutări, ambalări și despachetări. Toate materialele pentru ambalare sunt furnizate de către firmă, folii stretch, folii cu bule de aer, cutii de diferite dimensiuni, etc.

Pentru mai multe informații utile, puteți consulta periodic site-ul de prezentare al companiei. Aici sunt postate detalii importante despre toate categoriile de produse incluse în oferta acestei firme.

Pentru oferta de preț, completați datele din formularul special sau, pur și simplu, sunați la numărul de telefon postat pe site. Va fi finalizată foarte repede!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/agentia-edcora/servicii-de-depozitare-mobila