AUTO PAINTBALL CUP, EDITIA 2006

Locul desfasurarii: Padurea Magura (intre Prisma si Otopeni)

Organizator: Palette Advertising & Asociatia Nationala de Paintball

Cea de-a 2-a editie a AUTO PAINTBALL CUP – 2006

Palette Advertising si Asociatia Nationala de Paintball va invita sa participati la cea de-a doua editie a AUTO PAINTBALL CUP, eveniment adresat exclusiv echipelor din companiile care activeaza in domeniul AUTO-MOTO.
Competitia va debuta in data de 25 martie 2006 si se va desfasura in zilele de weekend in Padurea Magura (intre Prisma si Otopeni).

Echipa va fi formata din 5 membri (inclusiv capitanul de echipa).
Taxa de participare, valabila pentru intreaga echipa, indiferent de faza de calificare este de 190Euro+tva. Taxa acopera : bilele de joc, echipamentul de protectie (format din combinezon, masca de protectie si arma de joc).
Premiile, in valoare totala de 2000 euro, sunt oferite de GLOBAL TEHNOLOGIC SERVICES - aplicatie client-server pentru managementul relatiei cu clientii societatii si desigur alte ore de paintball oferite de Asociatia Nationala de Paintball.
Evenimentul va fi sustinut de Partenerii media : Radio21, revistele 4CARS, DeTeren, AutoExpert, Cariere, Vivid, agentia Webvertise.
Castigatorii isi vor adjudeca pe langa CUPA si medalii o aparitie full-page pentru compania castigatoare in revista 4CARS in oricare dintre numerele din 2006.
Mititeii care asigura energia pentru concurenti sunt pregatiti de Caffe Ristorante IL CORSO.Inscrieri si detalii suplimentare la telefon : 4116391
email : adi@paletteadvertising.ro

Despre AGENTIA PALETTE

Despre LaserMaxx Romania
LaserMaxx Romania – prima arena de laser tag din Romania – si-a deschis portile in martie 2007. Desi un nume tanar pe piata de timp liber valorile prin care doreste sa se faca cunoscut sunt: neconventionalul, jovialitatea si entuziasmul. Actiunile de CSR reprezinta una dintre prioritatile LaserMaxx Romania de aceea sunt asteptate cu interes si entuziasm si alte propuneri de colaborare. Acestea vor fi analizate in functie de amploare, numarul persoanelor implicate, coeficientul de neconventional si creativitate, nevoile beneficiarilor, posibilitatea de a genera replici ale proiectului in randul altor actor sociali, posibilitatea de a deveni un eveniment repetitiv. “LaserMaxx este un loc cu o personalitate aparte, o personalitate proprie, greu de reprodus. Personalitatea LaserMaxx este cultivata si imbogatita de clienti, care au ridicat LaserMaxx de la statutul de arena de laser tag la un loc de intalnire in care sa te simti extraordinar de fiecare data. Cand vei vizita LaserMaxx vei avea senzatia ca toti clienti fac parte din acelasi grup, ca sunt prieteni vechi si ca LaserMaxx exista in vietile lor de ani de zile. Atmosfera este cu mult peste ce ne-am imaginat ca poate genera o arena de laser tag si de aceea a devenit atat de important pentru noi sa o pastram.”, mai adauga oficialii Lasermaxx Romania. Prin urmare, LaserMaxx va fi mereu personal, sincer, familiar si va cauta sa se asocieze cu astfel de activitati si evenimente.

Participare: Intrare libera