Bike Wash Girls in Biker’s Club Otopeni

BUCURESTI - 22 iulie 2008

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Pe data de 25 iulie, in Biker’s Club Otopeni, posesorii de motocicleta sunt asteptati sa participe la petrecerea Bike Wash Girls. Incepand cu ora 17.00, sase fete superbe se vor ocupa personal de “relaxarea” motocicletelor, cea mai de pret posesiune a unui biker, acestea beneficiind de o spalare manuala, intensa si amanuntita.

Pentru ca motocicleta dumneavoastra sa beneficieze de rasfat si relaxare cu spuma, va trebui sa licitati impotriva celorlati doritori.
Atmosfera va deveni incendiara odata cu lasarea serii, cand incepe petrecerea. Sunt pregatite surprize menite sa ridice mercurul din termometre, pana cand veti ajunge la “punctul de fierbere”.

Seria de evenimente dedicate in exclusivitate posesorilor si iubitorilor de motociclete va continua pana la sfarsitul acestui an, astfel: august – aduce vestul salbatic in Biker’s petrecere cu specific country (muzica country live, taur mecanic si palarii de cowboy); septembrie – Biker’s Movie Night Festival, un festival de film de scurt metraj amator cu si despre motoare; octombrie – Mister Moto.


Despre Agentia Palette

Situat pe DN1 la iesirea din Otopeni, Biker’s Club este kilometrul zero pe harta pasionatilor de motoare, care gasesc aici o atmosfera relaxata si un loc in care toti impartasesc aceleasi valori si pasiuni.
Biker’s Club intelege cel mai bine nevoile motociclistilor si le ofera acestora un cadru in care pot fi ei insisi, o parcare sigura si mancare buna, sa-i tina la drum lung.


Telefon: 021 411 80 74
www.bikersclub.ro

ioana@agentiapalette.ro